Fashion

Miljenik Prve dame na New York Fashion Weeku

jason wu (1)
Foto: Arhiva VL
1/4
08.09.2012.
u 11:39

Jason Wu za proljeće/ljeto 2013 kao inspiraciju je uzeo fotografije Helmuta Newtona i Lilian Bassman, a kolekcija je prožeta čipkom, korzetima i kožom

Jučer je na New York Fashion Weeku svoju kolekciju pokazao i miljenik prve dame SAD-a, Michelle Obame, Jason Wu. Dizajner je kao inspiraciju za kolekciju proljeće/ljeto 2013 naveo erotične fotografije legendarnog Helmuta Newtona i one Lilian Bassman.

Kolekcija zapravo prikazuje kontrast između žestokog i nježnog, dobrog i lošeg.
U kolekciji ima puno kože, izvezene čipke, korzeta, a strukture su vrlo ženstvene. Jason je već drugi za redom koji navodi Helmuta kao inspiraciju, što objašnjava toliko bijele i crne na ovogodišnjem najiščekivanijem Fashion Weeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije