Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gola istina: Manekenstvo i mane idu zajedno

Miss Alex bez srama pokazala sve nedostatke

miss grdić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/2
20.11.2009.
u 18:35

– Ovo je super, jako ugodan tretman, osjećate se kao da vježbate – ispričala je Aleksandra na prezentaciji u hotelu The Regent Esplanade Zagreb.

Očito da ni u vrijeme najmodernijih tehnoloških čuda za održavanje kondicije i lijepog tijela nekima nema pomoći pa je možda tako i s našom manekenkom Aleksandrom Grdić. Naime, Miss Alex jučer je u društvu 17-godišnjeg hokejaša Medveščaka Igora Lazića predstavila i iskušala revolucionaran kozmetičko-medicinski aparat Futura Pro.

Ugodno i korisno

Valjda neće sve ostati samo na prezentaciji i isprobavanju jer Aleksandri je, sudeći prema fotografijama, i te kako potreban tretman anticelulitne terapije, gubljenja težine i masaže, odnosno sve što čudesni aparat Futura Pro može napraviti za tijelo. Pametni aparat sam prepoznaje problematične dijelove na tijelu, a kod Aleks je to bila ni manje ni više nego – stražnjica.

– Ovo je super, jako ugodan tretman, osjećate se kao da vježbate – ispričala je Aleksandra na prezentaciji u hotelu The Regent Esplanade Zagreb. Njezin mlađahni partner na istom događaju, Igor Lazić, zadovoljan je rezultatima testiranja.

- Novi aparat mi olakšava oporavak nakon treninga i radi mi cijelo tijelo - rekao je pogledavajući u razgolićenu Aleksandru koja se očito, zatrpana obvezama, nije imala vremena baviti vježbanjem, za razliku od voditeljice prezentacije Nikoline Pišek koja je naglasila da svakodnevno vježba, trči, biciklira i trenira boks. Unatoč tomu što je Nikolina Pišek sve uvjeravala da Alex izgleda odlično, nedostaci nisu mogli ostati skriveni.

Aparat Futura Pro, koji je najbolji kućni prijatelj mnogih svjetskih diva poput pjevačica Madonne i Shakire i glumice Gwyneth Paltrow, od sada se može pronaći u Splitu te u Zagrebu u Spa centru Ki.

Lijepo tijelo za 600 eura?

Čudesan tretman za tijelo i lice u Velikoj Britaniji stoji 100 funti po seansi, dok je u Sloveniji cijena 50 eura za 40 minuta, a slična će vjerojatno biti i u našim kozmetičkim salonima.

Kako bi se tijelo prilagodilo i postiglo trajne rezultate, potrebno je 12 tretmana tijekom dva do tri mjeseca.

Naravno, poslije valja tijelo povremeno i održavati kako bi ostalo lijepo i zategnuto te da se ne bi slučajno dogodilo isto što i Miss Alex.

Komentara 8

Avatar gilera
gilera
14:35 21.11.2009.

stvarno slažem se sa svima koji su uočili da je večernji list u tiskanom izdanju,postao katastrofa samo reklame i bez veze,nema više zanimljivosti,vratite županijske rubrike...

TO
tonkica
14:49 21.11.2009.

eto zasto ne koristim photoshop! ko fol komad...a kad ono vidi! losije izgleda od vecine cetrdeset godina starih hrvatskim majki.

FI
fićo
18:40 20.11.2009.

nema sta ova grdicka nebi ucinila samo da se profilira...fakat je jadna kao i 99 % hr estrade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije