osjeća se krivo

'Moja supruga i ja imali smo seks u troje s jednom djevojkom - sada se ja potajno nalazim s njom'

shutterstock
21.09.2024.
u 19:00

Iako je to bilo uzbudljivo, sada se osjeća krivim prema supruzi i pita se treba li tražiti njezinu dozvolu za nastavak sličnih aktivnosti.

Muškarac se javio savjetnici za odnose The Suna, Deidre, kako bi izrazio svoje osjećaje nakon tajnog sastanka sa ženom s kojom je imao seks u troje. Iako je sve što je radio s tom ženom bilo nešto što je njegova supruga već vidjela, osjeća se uzrujano i krivom. Ovaj 35-godišnjak, sa svojom 33-godišnjom suprugom, ima dvoje djece te je pet godina u braku. 

Dok je njegova supruga kućanica, on radi na građevini. Iako njihov odnos funkcionira, otkako su djeca stigla, njihov seksualni život postao je monotonan i dosadan. Nakon što je mu prijatelj predložio web-stranicu za upoznavanje, muškarac je, pod utjecajem vina, predložio svojoj supruzi da unesu malo uzbuđenja u svoj seksualni život te da isprobaju seks u troje. 

VEZANI ČLANCI: 

Ona je pristala, ali je željela da treća osoba bude žena. Odabrali su onu koja ih je najviše privukla, unajmili dadilju i otišli u hotel gdje su dogovorili sastanak. Nakon što su se zabavljali u hotelu, sljedeći vikend, žena s kojom su bili ponovno je zatražila sastanak s njim, što je rezultiralo oralnim seksom. Iako je to bilo uzbudljivo, sada se osjeća krivim prema supruzi i pita se treba li tražiti njezinu dozvolu za nastavak sličnih aktivnosti.

Deidre odgovara: Otvoreni odnosi su delikatan posao, a ključ uspjeha leži u snažnoj komunikaciji. Dok ste oboje pristali na jednokratni seks u troje, važno je razjasniti sve granice i pravila. Vaša supruga vjerojatno ne bi odobrila dodatne susrete s tom ženom bez prethodnog razgovora.

VEZANI ČLANCI: 

Poligamija može funkcionirati za neke, ali uključivanje trećih osoba u vašu vezu nosi velike rizike, uključujući mogućnost emocionalne veze s trećom stranom, što može ugroziti vaš brak. Iako je vaš seksualni život možda trenutno u drugom planu zbog obiteljskih obaveza, uz trud i komunikaciju, možete ponovno uspostaviti povezanost i uživati jedno u drugome. Nemojte ugroziti svoju stabilnu vezu tajnim sastancima.

Žena se srami priznati da ima aferu: 'Znam da taj odnos nikamo ne vodi, ali seks je odličan'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije