Za to će vam uz obaveznu tunu i tjesteninu trebati malo svježeg češnjaka, nekoliko cherry rajčica, maslinovo ulje i začini. Sve je ukusnije kad se malo poprži na ulju, a naša Marija Herjavić Jerkić napravila je ovo jelo u bezglutenskoj varijanti no to ostavljamo vama na izbor.
Tjestenina s tunom
Sastojci (količine po želji):
- maslinovo ulje
- česnjak
- cherry rajčice
- konzerva tune
- začini (sol sa chilijem, sol s rajčicom i origanom, origano, bosiljak)
- tjestenina
- svježi matovilac, za posluživanje
Priprema:
Na maslinovu ulju propržite malo češnjaka pa dodajte cherry rajčice i začine. Pustiti da se malo prepeku i omekšaju. Malo ih i dodajte kuhanu tjesteninu i tunu iz konzerve.
Resept od tri recenice, i to ne moze bez gresaka: "Malo ih i dodajte kuhanu tjesteninu i tunu iz konzerve."