Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA PRIČA

Muškarac šest mjeseci roditelje držao u uvjerenju da je mrtav, kad im se konačno javio, nastao je show

shutterstock
23.06.2024.
u 11:55

Njegove sestre čak su obavijestile roditelje da je pokopan i da roditelji njegove bivše djevojke ne žele da oni budu na sprovodu

Muškarac s Novog Zelanda je otkrio kako je svoje roditelje šest mjeseci ostavio u uvjerenju da je mrtav. Pomalo bizarnu priču ispričao je u emisiji ZM Radio Show, nakon što se javio kako bi odgovorio na pitanje postavljeno slušateljima – je li ih itko ikada smatrao mrtvima. Snimka ludog priznanja podijeljena je na TikToku i automatski je postala viralna, javlja LadBible.

Pozivatelj, imena Callum, rekao je voditeljima Carlu Fletcheru, Vaughanu Smithu i Hayley Sproull da su njegovi roditelji mjesecima vjerovali da je mrtav jer im je tijekom jedne obiteljske svađe njegova sestra rekla da je preminuo.

VEZANI ČLANCI:

'Moje sestre su bile u sukobu s roditeljima u to vrijeme i nisu se baš slagale s njima. Ja sam živio u Wellingtonu, dok su oni bili u Christchurchu. Moja starija sestra zapravo je nazvala roditelje i rekla im da sam umro', ispričao je Callum.

Njegove osvetoljubive sestre čak su obavijestile roditelje da je pokopan i da roditelji njegove bivše djevojke ne žele da oni budu na sprovodu. Radijski voditelji su bili pomalo zbunjeni tom pričom i zanimalo ih je kako je moguće da su Callumovi roditelji povjerovali u to te zašto je on tako dugo čekao da im se javi.

GALERIJA Što vaša omiljena boja govori o vašoj osobnosti? Više nego što mislite!

1/10

'Bio sam zauzet životom i poslom, i onda sam pomislio - čekaj, već neko vrijeme nisam čuo roditelje, pitam se što se događa? I nazvao sam ih, a mama i tata su me u čudu pitali jesam li zaista živ. Mama se rasplakala, tata je bio zapanjen, nije mu bilo jasno što se događa', rekao je Callum.

Pokušao je i objasniti zašto su njegovi roditelji tako jednostavno i bez preispitivanja prihvatili vijest o njegovoj smrti. 'Rekli su mi da su zvali druge članove naše obitelji da pitaju jesu li čuli nešto o svemu tome, no kad nisu dobili konkretnu informaciju jednostavno su zaključili da sam stvarno umro', ispričao je Novozelanđanin.

Na zaprepaštenje radijskih voditelja, otkrio je i kako su njegove sestre roditeljima rekle da je izboden na smrt te se našalio na svoj račun: 'Nisam bio u nekoj bandi, ali moram priznati, u to vrijeme, ni ne bi bilo neobično da budem izboden.'

Ako žudite za ovom namirnicom, to bi mogao biti rani znak demencije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije