koga držite za ruku?

Pazite se ljubomorne guje! Muškarci, ovo je 6 tipova žena koje valja izbjegavati!

preljub,ljubavni trokut, ljubomora
Foto: Thinkstock
24.02.2014.
u 15:17

Zaboravite na kave s kolegicama s posla, ljubomorna žena neće vam dati ni da razgovarate s njima

Prije nego Kupid odapne strelicu, a vi padnete na nos od velike ljubavi, provjerite nema li odabranica vašeg srca neke od ovih osobina.

Ljubav ne mora biti slijepa, a na početku veze postoje znakovi na koje treba pripaziti. S dozom humora, naravno.

Velika šefica

Iako je na prvu jako slatka i uglađena, vrlo brzo shvatiti ćete da je jedino što želi - zapovijedati. Prepoznat ćete je kad vas bude gnjavila da joj prepričate baš sve što ste pričali s prijateljima, i gdje ste bili u kojem trenutku. Ali, nije to sve. Ona će vam dati savjete kako da vodite svoj život, kako da održavate odnose s roditeljima i obitelji te će vas gnjaviti ako ne budete ambiciozni koliko ona misli da biste trebali biti.

Foto: pixabay

Tajanstvena biljka

Riječ je o djevojci koja stalno glumi nedodirljivu. Nju je tako teško osvojiti. Čak i ako kaže da na neki vaš prijedlog, morat ćete pričekati do samog kraja da vidite hoće li se držati dogovora. Nikad neće otvoreno priznati što osjeća prema vama, već vas stalno držati na laganoj vatrici. Želi klona Ona voli ćevape pa ćete ih i vi morati jesti. Ili se barem pretvarati da ih volite. Natjerat će vas da s njom stojite u prvom redu na koncertu benda čije rifove ne možete smisliti, a ne ako odbijete neki njezin prijedlog napravit će vam scenu.

Ljubomorna guja

Ona jednostavno nije sigurna, a vi ćete se s vremenom u njezinom društvu osjećati sve lošije. Zaboravite na kavu s kolegicom s posla, s drugim ženama nećete smjeti ni progovoriti.

Pijavica

To je ona ženska osoba koja će kopirati sve što vi radite i zalijepit će se uz vas poput priljepka. Ovisna je o o vama i bez vas ne može preživjeti. To je "malkice" naporno i učinit će vam se kao da vas guši što i nije daleko od istine.

Tatina mezimica

Djevojka čiji roditelji imaju zadnju riječ otežat će vam zajedničku budućnost.

Depresivka

Stalno će vas uspoređivati s dugima i tvrditi da su svi oni sretniji od vas jer su bogatiji, imaju bolji posao, uspješniji su...

>>Evo zašto je dobro nakon svađe završiti u ljubavnom klinču s partnerom

>>Jesam li mu seksi? Devet znakova koji otkrivaju da vas želi

Foto: pixabay

Komentara 1

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
16:23 24.02.2014.

za mene kažu da sam mala šefica...problem je kad mala šefica naiđe na malog šefa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije