zanimljivo

Muškarci, želite seks nakon spoja? Pripazite na ove stvari...

Shuttershock
24.08.2024.
u 21:26

Ponašanje muškaraca ima utjecaj na to kako će se spoj razviti i hoće li se druženje nastaviti u nečijem krevetu.

Ponašanje muškarca i potencijalnog seksualnog partnera na spoju može se svrstati u dvije kategorije, pišu The Frisky. Prva je, kako kažu, napaljujuća za žene, dok druga žene nimalo ne privlačiodmah znaju da neće imati ništa s tim muškarcem. Naravno, nije uvijek tako doslovno, ali vaše ponašanje ima utjecaj na to kako će se spoj razviti i hoće li se druženje nastaviti u nečijem krevetu. 

Nemojte plakati prije seksa: Slobodno plačite nakon seksa, pogotovo ako vam je bio tako dobar. Žene razumiju da su i muškarci ljudska bića s osjećajima i ohrabruju ih da ih iskažete, ali za sve postoji vrijeme i mjesto. Definitivno nije dobra ideja da plačete tijekom romantičnog spoja. 

VEZANI ČLANCI: 

Nemojte nositi ružne cipele: Žene imaju oko za detalje i među prvim stvarima koje će primijetiti kod muškarca su cipele ili tenisice, ovisno o tome što je muškarac obuo. Svatko ima vlastiti ukus pa je teško odrediti univerzalno najnepoželjnije cipele, ali probajte malo pratiti modu da biste bili u trendu. 

Budite u formi: Žene vole muškarce koji vježbaju jer tako daju do znanja da brinu o sebi i svojem zdravlju. Ni slučajno nemojte podrigivati. Uredno podšišana brada je uvijek poželjna, održavana frizura također.

VEZANI ČLANCI: 

Nemojte pretjerati s nakitom: Ono što niti jedna žena ne želi je da se nađe u situaciju da muškarac ima više nakita od nje. Narukvice, naušnice i ogrlice su strogo zabranjene ako želite da vam se žena uopće više javi. 

Potrudite se doći na spoj dobre volje: Ako se ne možete barem praviti da ste uzbuđeni što se nalazite sa ženom s kojom biste voljeli u krevet, otkažite susret. Ako se pojavite i odmah kažete da ste loše volje osigurali ste si odbijenicu za seks. 

Nemojte odmah pretpostavljati da će žena imati seks s vama: Žene ne vole bahate muškarce koji misle da su osvojili svijet i koji unaprijed pretpostavljaju da je 'plijen osvojen'. To vam neće ići na ruku. 

Muškarac se na Redditu požalio na svoj život s 'mikropenisom': 'Ljubavni život mi je noćna mora'

Ključne riječi

Komentara 1

VL
VLADAsavage
07:34 25.08.2024.

Treba prvo na bolesti pripazit zene su prljave danas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije