Okupili se poznati prijatelji

Na Facebooku grupa podrške bolesnom vizažistu Tomi Vrbanu

tomo vrban
Pixsell
02.10.2009.
u 17:20

Moderatori grupe "Tomo Loves The World" su manekenka Tatjana Dragović, supruga Gorana Ivaniševića i Tomin poslovni partner i prijatelj Saša Joković

Više od dvije tisuće ljudi priključilo se na Facebooku grupi "Tomo Loves The World" koja pruža podršku bolesnom vizažistu Tomi Vrbanu. Naime, cijenjeni vizažist prije tjedan dana objavio je kako boluje od karcinoma i već je krenuo na liječenje.

U opisu grupe čiji su moderatori manekenka Tatjana Dragović i Tomin poslovni partner Saša Joković stoji kako Tomo voli svijet i sad je red na svijetu da mu uzvrati istom mjerom. Među mnogim poznatim osobama, poruku je ostavio i Maro Srezović, koji mu je poručio da ga čeka na Flashbacku u Saloonu i da zna da će biti dobro. HTV-ova novinarka Lamija Alečković zapisala je poruku sljedećeg sadržaja: "Čuvaj se ... uz tebe sam svim srcem!".

Snježana Mehun poručila mu je da se moli za njega i da je to što mu se događa samo loš trenutak i faza koja će ga na kraju učiniti još jačim. Njegovi prijatelji unutar grupe su postavili Tomine fotografije i prigodne pjesme poput "You Are My Sunshine" i "You'll Never Walk Alone".

Ključne riječi

Komentara 1

TY
Tyrael
19:00 02.10.2009.

who gives a crap?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?