Nivea sun

Na suncu je baš zabavno!

nivea
Foto: PR FOTO
29.07.2015.
u 09:58

Svima je već poznato da proizvodi za sunce štite od štetnih UV zraka. Sada je moguće vidjeti i kako.

Thomas Leveritt razvio je posebnu UV-videografiju kako bi pokazao nevidljivo djelovanje UV-zraka na kožu kao i učinkovitost proizvoda za zaštitu od sunca. Njegove fotografije uvjerile su još više ljudi da nanose kremu za sunčanje kako bi zaštitili zdravlje i ljepotu svoje kože dok istovremeno uživaju u svakom trenutku provedenom na suncu.

Na fotografijama se koža doima tamnijom, a nepravilna, točkasta pigmentacija znak je oštećenja UV zrakama i većinom se pojavljuje na područjima jače izloženima njihovu djelovanju, na licu i rukama. Mjesta na koja je nanesena zaštitna krema za sunčanje su pak crna jer proizvodi za sunčanje apsorbiraju UV zrake.

Na Sun&Fun Dayu koji je časopis Diva organizirao uz podršku brenda NIVEA, šetači na zagrebačkom Bundeku su lako mogli provjeriti jesu li dobro zaštićeni od štetnih sunčevih zraka i uvjeriti se da je uz NIVEA SUN proizvode boravak na suncu baš zabavan! U nastavku pogledajte video reportažu s eventa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije