Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najbolji ženski parfemi svih vremena

Najbolji ženski parfemi svih vremena
Promo
14.03.2024.
u 16:32

Ništa ne mami toliko kao miris osobe. Kroz parfem možete dobro saznati kakva je to osoba i što voli. Netko voli samo klasike, a netko voli stalno eksperimentirati.

MAKEUP je napisao izbor najboljih ženskih parfema top 10 svidjet će se svima, jer će ovaj klasik uvijek biti u modi i s njim možete neprestano eksperimentirati, a cijelu povijest parfema možete pronaći na web stranici https://makeup.hr/categorys/3/.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 je nezaboravno uranjanje u svijet mirisa koji će pogoditi srce svakog estete. U ovom čarobnom buketu parfema, drvenaste, orijentalne i cvjetne note plešu uz melodiju privlačne tajanstvenosti i zavodljive pikantnosti.

Vlasnik ovog najboljega ženskog parfema osjećat će se lako i samouvjereno, moći će šarmirati sve oko sebe jedinstvenom magijom.

Giorgio Armani My Way

Istančan parfem Giorgio Armani My Way nije samo miris, već i utjelovljenje duha putovanja i nezaboravnih iskustava. Ovaj miris poznat je ne samo po svojoj sofisticiranosti, već i po svojoj ekološkoj prihvatljivosti, jer je prvi u kolekciji brenda koji je ekološki prihvatljiv i ima bočicu koja se može reciklirati.

Stručnjaci Giorgio Armanija odlučili su se pozabaviti očuvanjem zdravlja planeta smanjenjem ugljičnog otiska proizvodnje mirisa, obvezujući se da će ga smanjiti za 25% do 2025. godine. My Way parfem nije samo miris, on je manifestacija ljubavi koja može spasiti svijet.

Byredo Mojave Ghost

Impresivan miris, koji je predstavljen 2014. godine, proširujući paletu orijentalno-cvjetnih kompozicija, pripada unisex kategoriji. Posvećen je rijetkom cvijetu koji preživljava i cvjeta u pustinji unatoč vrućem pijesku, vrućem zraku i ekstremnom suncu.

Byredo Mojave Ghost, ili "Pustinjski duh", izvrstan je način da izrazite svoju individualnost i dobijete dodatnu snagu, samopouzdanje i motivaciju.

Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal umjetničko je djelo slavne Donatelle Versace koja uvijek zadivljuje svijet svojim besprijekornim stilom i lakoćom.

Mirisni buket Versace Bright Crystal spaja nespojive, na prvi pogled, note. Parfumer je odlučio pomiješati latice magnolije, lotosa i božura sa sjemenkama nara, mošusom, notama jantara i mahagonija. Čini se nevjerojatna kombinacija, ali rezultat je bio izuzetno skladan i šarmantno mirisan. 

Najbolji ženski parfem Versace Bright Crystal može obaviti žensko tijelo izuzetnim šlepom koji će savršeno naglasiti njenu privlačnost i sofisticiranost. 

Chanel N5

Chanel N5 je standard klasike koji odolijeva testu vremena. Ovaj najbolji ženski parfem već generacijama budi srca. Parfumer Ernest Bo, ne kopirajući nijedan postojeći miris, donio je svijetu nešto novo i posebno s profinjenom svježinom.

Ovo je peti, najprepoznatljiviji i najprodavaniji ženski parfem koji vas očarava i mami fascinantnom kombinacijom ruže i đurđice. Ovaj buket se može nazvati inovativnim, jer su po prvi put u parfumeriji korišteni aldehidi za neutralizaciju pretjeranog intenziteta cvjetne arome.

Žene diljem svijeta sanjale su o ovom elegantnom remek-djelu parfumerije, koje je postalo prava senzacija u svijetu mode.

Yves Saint Laurent Black Opium Extreme

Yves Saint Laurent nastavlja osvajati nove korake u svijetu mirisa energijom i seksualnošću Black Opium Extreme. Ova verzija EDP Black Opium, koja je postala kultna, nudi dublje i rezonantnije nijanse. Čarolija ovih parfema je u tome što oslobađaju kraljicu zabave, bez koje noćni grad gubi svoj šarm.

Ova zavodljiva ljepotica privlači svaku ženu i preuzima vlast u svoje ruke kada kapljice mirisa dotaknu vašu kožu. Osjetite čari preobrazbe i dopustite sebi nove emocije! Parfem je pohranjen u elegantnoj bočici koja impresionira svojim sjajem i naglašava voljni karakter svoje vlasnice.

Dolce&Gabbana The One

Dar sunca je miris Dolce & Gabbana The One koji zadržava lakoću i šarm cvjetno-orijentalnih nota. Namijenjena je modernim ženama koje vole biti u centru pažnje i biraju najbolje. Prava igra sunčevih zraka u kompoziciji ovog mirisa odvest će vas u svijet elegancije i seksualnosti. Svježe citrusne note otvaraju se na početku, dok cvjetni i drveni akordi daju dubinu.

Ovaj miris posebno je prikladan za zimsko razdoblje, grije dušu svojom profinjenošću. Upija misterij i nježnost dalekih zemalja, zvuk činela i mirise noći ispunjenih strašću. Ovaj jedinstveni miris bit će vaš najbolji pratilac, privlačeći zainteresirane poglede na vas.

Tommy Hilfiger Tommy Girl Now

Pozivamo vas da osjetite bezgraničnu energiju i nezaustavljivo kretanje uz miris Tommy Girl Now! Ova jedinstvena kompozicija posvećena je mladim i elegantnim djevojkama koje slobodno i neovisno plešu na melodiju modernog.

Uronite u piramidu ovog mirisa, gdje je svaki akord zasebna nota u velikom simfonijskom djelu, obavijajući vas svježinom i toplinom u isto vrijeme.

Poetičan osjećaj započinje čarobnim duetom citrusnih nota: elegantnog, blago gorkog bergamota i sočne, nježne mandarine, koje se otvaraju.

Neka miris Tommy Girl Now! postat će za vas simbol lakoće, utjelovljenje njegovanih želja, radosne zabave i slobode, u kojoj uživate u svakom trenutku svog života.

Lancome Tresor

Ovaj najbolji ženski parfem je poput trenutka vječne ljubavi koja je zabilježila svoju jedinstvenu povijest pod pariškim vjetrenjačama ili na ulicama bilo kojeg grada gdje je misterij odnosa sveden na magiju. Ovo nije samo miris, to je priča o osjećajima, o nježnosti cvjetnih dodira koji ostaju u sjećanju.

Ljubav je blago, a Trésor ženama daje istu vrijednost i sofisticiranost, jedinstveni osjećaj ženstvenosti, harmonije i sreće, koji je obasjan i pun šarma.

Dior Jadore

Slatko i okrepljujuće piće u kojem su najfinije isprepletene najistančanije arome. Ona je poput svježeg voćnog koktela koji podsjeća na prošlo ljeto i čarobnog buketa od najmirisnijeg cvijeća.

Ovako se može opisati najbolji ženski parfem Jadore od Christiana Diora. Njegova cvjetno-voćna esencija pravo je čudo koje će nadmašiti sva vaša očekivanja.

Odaberite svoju priču i svoj klasik, jer ovo su zaista najbolji ženski parfemi svih vremena!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije