Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSEKSI HRVATICA

Najseksi Hrvatica by Štajdi: Andrea Eli vs. Dorotea Baličević

Dorotea Baličević i Andrea Eli
Foto: Boris Štajduhar
27.07.2018.
u 18:38

Poznati hrvatski fotograf Boris Štajduhar bira najseksi Hrvatice

Poznati hrvatski fotograf Boris Štajduhar bira najseksi Hrvatice

Andrea Eli: Samouka glazbenica koja radi kao koktel majstorica

Prelijepa i svestrana, ukratko: Andrea Eli. Dobar glas daleko se čuje pa je njezin već odzvanjao eterom brojnih radio-postaja, izvodeći vlastite pjesme poput "Bez tebe", "Anonimna" i "Destrukcija" praćene videospotovima koji se vrte na RTL-u, CMC-u te brojnim slavonskim televizijama. Ova mlada kantautorica nastupila je i na nekoliko festivala, na Osječkom ljetu mladih te na izboru za Miss sporta jer, premda samouka glazbenica, obožava pjevati.

Osim pjesme obožava i svijet mode, pa smo njezino lice već viđali u projektima poput Hrvatski Top model ili OBN Star model, a njezinu ženstvenu figuru, koju je istesala tijekom deset godina bavljenja plesom, na brojnim modnim revijama kao što su Fashion week i Cro-a-porter. Planovi su brojni. Osim snimanja novih pjesama, ovogodišnji cilj joj je dobiti posao kao zaštitno lice poznatog resorta te linije donjeg rublja, kao i snimiti video s body paintingom za jedan salon za tetovažu, no pritom ne želi zapustiti ni obrazovanje pa planira upisati studij turističkog menadžmenta. No, prije toga čeka je dugo, toplo i radno ljeto diljem Dalmacije gdje će raditi kao koktel majstorica. Na izbor za Najseksi Hrvaticu, 30-godišnja Osječanka prijavila se radi druženja.

Dorotea Baličević: Go-Go Plesačica osvaja medalje u karateu

Njezina prva ljubav je ples. Još sa tri godine, Dorotea Baličević otpočela se baviti baletom pa i klizanjem, a s godinama je nanizala i latinoameričke plesove, streetdance koji je prezentirala i na MTV-u, no danas za život zarađuje nastupajući u klubovima kao go-go plesačica diljem Hrvatske, Njemačke, Slovenije i Austrije. Svoj život zbog čestih putovanja naziva "životom na autocesti", no kondicije joj ne nedostaje jer posljednjih deset godina trenira karate u klubu "Polet". Ne nedostaje joj ni natjecateljskog duha pa je u vitrine pospremila više od 50 medalja i pehara, a 2010. izabrana je za najbolju sportašicu Zagreba.

Njezinom sportskom duhu ni to joj nije dovoljno pa pored svega još i trči, rola i redovito odlazi u teretanu. No, ambicije tu ne prestaju. Planira završiti edukaciju za dizajn interijera, a velika joj je ambicija oprobati se i kao radijska voditeljica, možda i televizijska. Njezina zamamna figura nije promakla ni medijskim djelatnicima pa je još prije sedam godina osvanula u Kliku kao djevojka mjeseca, a sudjelovala je i na izboru za Miss motora. Također, nastupila je i u nekoliko spotova, skupa s Marijem Rucnerom i saksofonistom Jakšom, a na izbor za Najseksi Hrvaticu prijavila se – kako bi pobjedila!

Ključne riječi

Komentara 3

JA
jajahs
19:57 27.07.2018.

how much is fish?

Avatar Sokol
Sokol
21:47 27.07.2018.

Sjede tri prijateljice za stolom i razgovaraju. Kaže prva: - Znate da sam prije 3 dana našla prezervative u muževom odijelu? - I što si napravila?, pita druga. - Sve sam ih izbušila iglom! Treća prijateljica padne u nesvijest...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije