Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najsjajnije zvijezde ovog Božića stižu iz Olivala

Najsjajnije zvijezde ovog Božića stižu iz Olivala
Foto: Promo
1/7
20.11.2020.
u 13:36

Kraj 2020. godine, godine pune izazova, idealno je vrijeme za ugoditi sebi i ljudima koje volimo u čemu će nam i ovog Božića najdraži saveznik biti Olivalovi božićni poklon setovi

Božićni ukrasi, lampice, miris klinčića i cimeta – bilo u sočnim kolačićima, kuhanom vinu ili toplim čajevima, prvi su vjesnici najčarobnijeg doba godine. No, u želji da sve stignemo na vrijeme i da sve bude baš savršeno, kako božićnom vremenu uostalom i dolikuje, nerijetko smo izloženi stresnom i užurbanom tempu zbog čega ne uživamo u najčarobnijem dobu godine koliko bismo htjeli. Kako bi nam bar malo olakšao takve trenutke, Olival je i ove godine pažljivo pripremio božićne setove koji će biti divan odabir za drage ljude koje želimo darivati samo najboljim.

Najsjajnija Olival zvijezda – Professional set 4H

Kao najsjajnija Olival zvijezda ovog se Božića ističe Professional set 4H koji uz već dobro poznat prvi hrvatski hidrator Hijaluron hidrator 4H sadrži potpuni novitet – Professional Hidro tonik, te gua sha kamen za masažu lica od ružičastog kvarca. Novitet kojim nas je Olival razveselio ovih blagdana, Professional Hidro tonik, bogat je umirujućim i hidratizirajućim sastojcima te trenutno (re)hidratizira i uravnotežuje pH, ali i ublažava utjecaj tvrde vode na kožu. Jedan od njegova dva ključna sastojka jest beta-glukan koji pomaže obnavljanju zaštitne barijere i čini kožu otpornijom na vanjske utjecaje. Upravo beta-glukan prema nekim istraživanjima ima 20% jače djelovanje u odnosu na isti postotak hijaluronske kiseline, a zaslužan je i za ''plump'' efekt punoće kože.

Foto: Arena Hospitality Group

Drugi ključni sastojak jest ekstrakt biljke grmasta glavulja (Globularie alypum) koji djeluje protuupalno i umiruje osjetljivu kožu, a čemu u prilog ide i prijevod imena. Naime, ''alypum'' znači 'umirivati bol'. Ekstrakt ove biljke svojim protuupalnim svojstvima umiruje iritiranu, reaktivnu i osjetljivu kožu, te djeluje antibakterijski i antioksidativno. Ostali sastojci – betain, alantoin, glicerin i ekstrakt aloe vere podupiru hidratacijski učinak vraćajući mekoću i blistavost koži lica, dok fitična kiselina koja pripada AHA kiselinama, ima ulogu kelatora – tvari koja na sebe veže metale i druge ione, te tako djeluje kao ''obrambeni mehanizam'' kože od tvrde vodovodne vode.

Professional Hidro tonik odličan je za kožu nakon eksfolijacije i prvi korak njege nakon čišćenja lica, a prije hijaluronskog seruma Hijaluron hidrator 4H, prvog hrvatskog hidratora koji je već odavno bestsler i omiljeni koncentrirani proizvod sinergijskog djelovanja 4 vrste hijalurona.   

Završni korak njege iz ovog seta bit će nježna masaža lica gua sha kamenom od ružičastog kvarca koji će zasigurno vašu večernju beauty rutinu pretvoriti u opuštajući spa ritual, a dugotrajnim korištenjem gua sha može pomoći u jačanju čvrstoće i elastičnosti kože i vraćanju blistavosti.

Za najmirisniji Olival prosinac – Ružin set

Baš poput Pariza i poklon set zavodljivog, no ne previše intenzivnog mirisa ruže je 'uvijek dobra ideja'. Olival ove godine prvi put predstavlja Ružin set za božićne blagdane, a upravo uz njega doček Nove godine mogao bi biti sjajniji i mirisniji. Ružino mlijeko za tijelo obogaćeno hranjivim prirodnim uljima dubinski će njegovati kožu u hladnim zimskim danima kad je koža izložena velikim promjenama temperature između zatvorenog i otvorenog prostora.  A zahvaljujući Ružinom zlatnom ulju koje hrani i njeguje kožu tijela i lica, te kosu, te obogaćenom s tri različite vrste shimmera, zablistat ćete na novogodišnjem dočeku. Ružino zlatno ulje se brzo upija i ne masti, te ne ostavlja tragove, ali daje predivan i bogat 'golden rose' sjaj za što spektakularniji ulazak u novu godinu koju svi tako nestrpljivo iščekujemo.

Foto: Arena Hospitality Group

Uz ova dva potpuno nova seta, dostupni su  i dosadašnji božićni bestselleri: Professional set C sadrži Vitaminski serum C i Vitaminsku kremu C, a Professional set P Peptidni serum P i Peptidnu kremu P. Čarobni set dolazi u dvije kombinacije – prva obuhvaća Čarobno zlatno ulje i Čarobno mlijeko za tijelo, a druga Čarobni piling gel i Čarobno suho ulje, dok Kristalni set sadrži Kristalno mlijeko za tijelo i Kristalno suho ulje. Za obožavateljice smilje kolekcije Olival je pripremio i setove Smilje i bilje, set Dobar dan i Laku noć. Setovi sadrže omiljene proizvode iz Smilje linije: Ekstra hidratantnu kremu Smilje i Hranjivu masku Smilje za dan, te Micelarnu otopinu Smilje i Ekstra bogatu kremu Smilje za noć, a uz oba set poklon je kozmetička torbica od prirodne jute.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije