Ovih dana društvenim mrežama proširio se video koji otkriva mnogima nepoznatu metodu pripreme pire krumpira. Autorica videa, Jourdyn ''Jeaux'' Parks otkriva kako nije riječ o nekoj novoj, izmišljenoj metodi jer ga je ovako pripremala njezina baka.
Jourdyn, koja ovu metodu pripreme poznaje od malih nogu, nije mogla vjerovati da ljudi krumpir za pire kuhaju samo u vodi.
Genijalan trik da pečeni krumpirići budu hrskavi baš svaki put
Evo kako to ona radi:
Prvo uzme krumpire, opere ih i ne guli već ih samo premaže uljem avokada. Zatim ih stavi u lonac u koji je prethodno dodala vodu, morsku sol i sastojak koji cijeli recept čini posebnim – pileći ili goveđi temeljac – ovisno o mesu koje će poslužiti uz pire.
Temeljac će pojačati okus, a pire će biti puno kremastiji, kako tvrdi. Kada su krumpiri skuhani, dodaje maslac i mlijeko i napravi pire.
Kuharica tvrdi da pogrešno čistimo dasku za rezanje: Ima trik za uklanjanje nečistoća i bakterija!
ne morate jesti samo pecivo-dodajte i pršut