povećava uzbuđenje

Ne trebate to raditi samo u spavaćoj sobi: Isprobajte seks na ovih nekoliko mjesta u kući

Shutterstock
13.11.2022.
u 21:16

Tko kaže da se seks treba odvijati samo u spavaćoj sobi? Seksualna terapeutkinja objasnila je da biste ponekad trebali seks istražiti u ostatku svoje kuće

Seksualni život s partnerom može se začiniti na mnogo jednostavnih načina, a jedan od njih je i da pokušate biti intimni izvan spavaće sobe, ako ste u mogućnosti. Seksualna terapeutkinja Alix Fox objasnila je kako parovi mogu iznijeti svoje seksualne život izvan spavaće sobe i seks istražiti u ostatku svoje kuće, piše The Sun.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Svojim klijentima je za početak savjetovala da zamijene otključavanje vrata zvonom jer se tako može stvoriti napetost prije nego uopće vidite partnera. Kaže da biste se trebali odjenuti u nešto u čemu se osjećate seksi, pričekati partnera na vratima i pozdraviti ga strasnim poljupcem. Ako imate stepenice, uspnite se prije njega i ne dopustite fizički dodir dok ne dođete na željeno mjesto u kući. Ako ste se mučili uklopiti seks navečer zbog umora, ovo je sjajan način da u svoju večer unesete malo intime odmah nakon posla.

Kupaonica je također odlično mjesto za vođenje ljubavi jer je opremljena ogledalima, vodom i grijanjem. Stručnjakinja savjetuje da pokušate uskočiti pod tuš u donjem rublju ili majici. Odjeću potom smočite i pustite partnera da ju skine sa vas ili se zabavite djelomično odjeveni. Zapalite svijeće umjesto da upalite svjetlo, i iskoristite ogledalo za još bolji doživljaj. Također, topla voda na koži je fantastičan način za opuštanje jer su vaša osjetila pojačana. 

- Pustite zvuk kiše i oluje ili omiljene pjesme kako bi vam doživljaj bio još jači - rekla je Fox.

Još jedan udoban prostor u kući je dnevna soba, stoga ju iskoristite u potpunosti. Tu su kauč, tepih, pa čak i televizija koje možete iskoristiti za seksualne igrice. Od tamo se možete prebaciti u kuhinju koja je puna jeftinih seksualnih igračaka poput šlaga, voća, kockica leda i slično. 

Studije su pokazale da će vam seks u garaži pomoći da ponovno proživite tinejdžerska uzbuđenja, pa se slobodno upustite u seksualne igrice i tamo. Kako garaža nije najčišće mjesto, tamo možete raditi sve ono što ne biste u spavaćoj sobi, tvrdi Fox.

Istraživanje otkrilo nakon koliko spojeva se parovi prvi put seksaju:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije