tražili i savjet

VIDEO Njemački turisti podijelili snimke nevremena s Raba i ubrzo postali pravi hit na internetu

@raeitschel88
13.09.2024.
u 13:30

Pogledajte video i procijenite biste li vi ovakvu situaciju doživjeli s istom dozom humora!

Njemački turisti stigli su na otok Rab usred olujnog nevremena, a snimke svog dolaska podijelili su na TikToku. U opisu videa zatražili su prijedloge za aktivnosti tijekom takvog vremena te s dozom humora prihvatili situaciju u kojoj su se našli.

Na snimci se vidi kako je plaža poplavljena te valovi dolaze do šetnice. Također, vidimo i da se zbog ogromne količine kiše voda počela izlijevati niz stepenice, a vjetar i crni oblaci doveli su do nevjerojatnih prizora kojima su svjedočili. 

@raeitschel88 Habt ihr Idee was man machen kann auf Rab bei schlechtem Wetter? Wir nehmen es mit Humor⛈️🙈😍#kroatien🇭🇷 #rab#inselrab#bura#unwetter#sturm#fypage ♬ Hoist The Colours - Bass Singers - Bobby Bass & Ebucs & Eric Hollaway & Daniel Brevik & The Wellermen & David Dalmonte & Luke G. Taylor & Jesse Elkins

Dok su im neki korisnici u komentarima sugerirali da posjet Hrvatskoj izbjegavaju nakon kolovoza, drugi su ih savjetovali da se druže s lokalnim stanovništvom i jednostavno uživaju u činjenici da su na odmoru, bez obveza.

Također, mnogi su turisti pisali da su također ovih dana u Hrvatskoj te je u većem dijelu zemlje situaciji prilično slična. No, kako se čini, to ih ne ometa u odličnom provodu i odmoru koji su isplanirali.

@raeitschel88 Wer ist auch in Kroatien? Das Wetter😭😩#urlaub#kroatien🇭🇷#rab#inselrab#camping#fyp ♬ Black Star - Lustmord

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije