Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the woods

Nova kolekcija mlade dizajnerice Anamarije Asanović

anamarija asanović
27.09.2010.
u 11:58

Prošle je godine debitirala, a ove godine na Nivea Cro A Porteru predstavlja novu kolekciju.

Mlada dizajnerica Anamarija Asanović prošle je godine debitirala sa svojom kolekcijom na pisti Nivea Croa a Porter te privukla pažnju modne publike i kritike. Ove sezone na istoj će se pisti pojaviti s novom kolekcijom nazvanom "The Woods".

Ove je godine Anamarija otišla i korak dalje, pa je za potrebe promoviranja svoje kolekcije i sama stala pred objektiv te predstavila svoje uratke inspirirane jesenskim, maglovitim, mokrim šumama francuske unutrašnjosti gdje je boravila upravo u potrazi za inspiracijom.

Kolekcija "The Woods" namijenjena je mladim i hrabrim djevojkama koje vole opasnost, koje vole hodati na ivici, koje vole pomicati granice, koje se ne boje novih izazova.

Modna revija Anamarije Asanović na rasporedu je prvog dana ovosezonskog Nivea Cro A Portera, u četvrtak, 7. listopada, u Westgate Shopping Cityju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije