Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODNI TRIKOVI Najpoznatiji svjetski stilisti otkrivaju kako prikriti sitnije fizičke nedostatke

Odjećom skrijte 'minuse'

moda-03-txt.jpg
import
07.12.2005.
u 17:26

Crno od glave do pete i push up grudnjaci mogu vas učiniti vitkijima, ali svjetski poznati stilisti ipak imaju suptilnije trikove za skrivanje “nedostataka”. Sophia Loren, glumica koju su upravo obline proslavile, tvrdi: “Seksepil je 50 posto onog što ste dobili rođenjem i 50 posto onog što ljudi misle da ste dobili rođenjem.” I dok je Sophia dobro znala ogrlicom odvući pozornost s velikih grudi, mnogi se, želeći prekriti viškove, zapravo nezgrapno “zakamufliraju”. Najslavniji svjetski stilisti odaju nekoliko tajni svog zanta i tvrde kako je sve manje nedostatke moguće ispraviti odjećom.

Ako imate široka bedra, za vas je odjeća sašivena od kvalitetnih materijala koji sadrže likru. Patricia Field, stilistica koja je prikrila trudnoću Sarah Jessice Parker u “Seksu i gradu”, ženama koje imaju problema s većom stražnjicom savjetuje da nose suknje i hlače s visokim strukom. Odjećom istaknite struk i izdužit ćete tijelo, savjetuje Patricia. Stilistica Inge Fontain, klijentice koje su i slavne glumice Julia Roberts i Cameron Diaz, tvrdi:

“Ako imate kruškoliki oblik tijela, a obučeni ste od glave do pete u istu boju, stražnjica će biti - najistaknutija. Rješenje su vaših prolema dvobojne traperice.” Ako su vaš problem veće grudi, stilisti savjetuju: “Nosite svilene bluzice s v izrezom, a upotpunite ih zanimljivim ogrlicama. Muče li vas ipak premale grudi, pokažite druge adute - trbuh i (ili) leđa.

Ako muku mučite s trbuščićem, rješenje je jednostavno - nosite što više poslovna odijela i sakoe. Visoke pete također su dobrodošle jer će vas natjerati na uspravno držanje. Imate li problema s “jačim” nadlakticama, za vas su kao stvoreni tričetvrt rukavi. Ipak, iskusna dizajnerica Donna Karan savjetuje svim ženama da nose samo odjeću u kojoj se osjećaju ugodno, a vjeruje da je za svaku ženu, koja se ne stidi svojih oblina najbolji izbor ženstvena izvezena svilena haljina koja prati liniju tijela.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije