Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prirodno i učinkovito

Odličan trik kako da vam ručnici budu mekani i mirisni: Dodajte samo jedan proizvod u pranje!

shutterstock
10.01.2023.
u 07:00

Uvijek koristi ciklus toplo – vruće za svoje ručnike, a kada izađu, ručnici mirišu tako čisto i svježe

Stručnjakinja za čišćenje podijelila je odličan trik kako ručnike održavati mekima i mirisnima, a potreban vam je samo jedan prirodan proizvod.

Julie Eigenmann podijelila je trik na svom TikTok profilu te otkrila koji je jedini proizvod kojim se nikada ne koristi prilikom pranja rublja, kako prenosi The Sun.

@julie_eigenmann More towel tips in my IG caption. #laundry #laundrytok #laundryroom #laundryhacks ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux

"Želite li znati moju tajnu mekih, upijajućih ručnika, svježeg mirisa? Tajna je u tome kako ih perem”, rekla je u videu pa objasnila kako čišćenje prvo počinje dodavanjem netoksičnog deterdženta, a zatim je otkrila da odbacuje omekšivač i umjesto njega koristi se destiliranim octom.

"Omekšivači ostavljaju kemijske ostatke na ručnicima zbog čega oni manje upijaju. Destilirani alkoholni ocat prirodni je omekšivač”, otkrila je. 

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8

Također, objasnila je da uvijek koristi ciklus toplo – vruće za svoje ručnike, a kada izađu, ručnici mirišu tako čisto i svježe. Na kraju, Julie je preporučila sušenje ručnika na suncu kako bi ostali bijeli i kako bi se dezinficirali.

No, budući da sušenje na zraku može učiniti vaše ručnike tvrdima, Julie ih dodaje u sušilicu rublja na dvadeset minuta kako bi ostali mekani. Rekla je da ovaj proces daje najmekše i mirisne ručnike.

Mnogi korisnici ostali su oduševljeni ovim jednostavnim trikom i brzo podijelili svoja mišljenja u komentarima.

“Ovo je tako korisno! Hvala ti na ovome”, komentirala je jedna korisnica: “Drago mi je pronaći nekoga tko ne preporučuje omekšivač. Istraživanja pokazuju mnoge nuspojave."

Madrac treba dubinski očistiti svakih nekoliko mjeseci: Evo jednostavne metode za to!

 

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Mislav28
14:07 10.01.2023.

Koja budala stavlja alkoholni ocat u perilicu rublja da izgrize gume i ventile u perilici rublja pa da mora u dućan po novu.

Avatar Pandorium
Pandorium
14:39 10.01.2023.

Toplo-vruć ciklus na mojoj perilici iz 2001 ?? ... jedva čekam isprobat ovaj DIY trik samo ne znam kad da naložim drva ispod mašine a kad da ih maknem da dobijem taj željeni efekt :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije