Očuvanje zdravlja

OMRON M2 tlakomjer za nadlakticu

Omron
Foto: PR FOTO
1/2
14.12.2015.
u 10:13

OMRON M2 je potpuno automatski tlakomjer za precizno i jednostavno mjerenje krvnog tlaka i srčanog pulsa. Lako je prijenosan, malih dimenzija te omogućuje mjerenje na svakom mjestu i u svakom trenutku.

OMRON M2 je potpuno automatski tlakomjer za precizno i jednostavno mjerenje krvnog tlaka i srčanog pulsa. Lako je prijenosan, malih dimenzija te omogućuje mjerenje na svakom mjestu i u svakom trenutku. Preporučuje se mlađim osobama koje nemaju ozbiljnijih zdravstvenih problema, a žele kontrolirati svoj krvni tlak i srčani puls te zaposlenim osobama koje su stalno u pokretu i traže lako prijenosan i precizan tlakomjer.

Funkcije OMRON M2 tlakomjera za nadlakticu:

  • indikator provjere manžete
  • indikator nepravilnog srčanog ritma
  • intellisense tehnologija za nježno napuhavanje i ispuhavanje manžete
  • memorija: 30 memorija x 1 korisnik
  • grafički prikaz vrijednosti krvnog tlaka
  • veliki zaslon za lako očitavanje rezultata
  • klinički validiran
  • manžeta: Easy cuff, meka, za opseg nadlaktice od 22-32 cm

OMRON je vodeća kompanija u svijetu u proizvodnji digitalnih tlakomjera s više od 80 godina iskustva u području globalne tehnologije, sa sjedištem u Japanu. Tvrtka Medikor d.o.o. ekskluzivan je uvoznik OMRON medicinskih uređaja.

OMRON tlakomjeri dostupni su online na www.shop-medikor.hr te u svim boljim ljekarnama i Medikor prodavaonicama: Praška 10 i Nova cesta 52.

Više informacija potražite na web stranici ili besplatnom info telefonu: 0800 7477.

Igrajte i osvojite!

Omron M2 tlakomjer za nadlakticu uz malo sreće može biti vaš. Sve što trebate napraviti je kupiti magazin Moje zdravlje i poslati nam naslov članka koji vam je najzanimljiviji. Više o nagradnom natječaju pročitajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije