uf...

Otkrila je da joj se partner dopisuje sa čak 39 žena: 'Suočila sam se s njim na javnoj televiziji'

Karamo Show
30.07.2024.
u 16:30

Dvije žene su joj potvrdile da su bile u kontaktu s Christopherom, a jedna od njih čak je ispričala kako ju je Christopher izveo na večeru i razgovarao o svojoj vezi s Dominique.

Jedna je žena je izrazila svoje zaprepaštenje nakon što je otkrila da je njezin dečko tijekom njihove veze slao poruke čak 39 različitih žena. Dominique je bila na izmaku snage kada je odlučila otputovati u Stamford, Connecticut, kako bi se suočila sa svojim dečkom pred publikom uživo u popularnom talk showu Karamo, piše Daily Mail

U isječku s YouTubea, Dominique je voditelju Karamu Brownu ispričala kako su ona i njezin partner Christopher bili na pauzi od veze zbog problema s povjerenjem, kada je otkrila njegovu ogromnu nevjeru. Otkrila je to nakon što je Christopher, koji je od nje stariji 11 godina, nazvao tražeći pomoć u pronalasku svog izgubljenog mobitela. 

 

Kada je Dominique pronašla uređaj, osjetila je instinktivnu potrebu da provjeri njegov sadržaj i šokirala se kad je vidjela poruke upućene 39 žena. Zapisala je sva imena i brojeve, a potom kontaktirala neke od njih - što ju je dovelo do još većeg šoka. Dvije žene su joj potvrdile da su bile u kontaktu s Christopherom, a jedna od njih čak je ispričala kako ju je Christopher izveo na večeru i razgovarao o svojoj vezi s Dominique. 

Ljutita Dominique je tada otišla na Christopherovo radno mjesto, ali je odlučila da ne želi da situacija eskalira na njegovom poslu, odgodivši daljnji razgovor. Dominique je otkrila i video na Christopherovom telefonu koji je prikazivao njegove ruke kako miluju tijelo nepoznate žene, iako se na prvi pogled činilo da snimka ne sadrži ništa kompromitirajuće.

VEZANI ČLANCI: 

U emisiji, Christopher je priznao da je kontaktirao druge žene, ali je tvrdio da se to dogodilo nakon što su on i Dominique imali problema s povjerenjem i financijama. Optužio je Dominique da je komunicirala s drugim muškarcem samo dva mjeseca nakon početka njihove veze, ističući kako je stalno na mobitelu i nosi ga posvuda, čak i u kupaonicu.

Unatoč Christopherovim tvrdnjama, Dominique je objasnila da mu je dala lozinku svog telefona, dok ju je on, nakon što je saznala njegovu lozinku, promijenio. Kao dio emisije, Karamo je koristio svoju poznatu značajku 'Otključaj telefon', omogućivši pregled skrivenih stvari na Christopherovom mobitelu. Iako je Christopher tvrdio da nema što skrivati i pokazalo se da na telefonu nema eksplicitnih poruka ni fotografija, ali je Karamo otkrio četiri aplikacije za čišćenje telefona, što je neobično.

VEZANI ČLANCI: 

Karamo je objasnio publici da ove aplikacije mogu obrisati sve podatke s telefona više puta, sugerirajući da Christopher nešto skriva. Na kraju, Karamo je priznao da je u emisiju pozvao jednu od žena s kojom je Christopher bio u kontaktu, no to je učinio samo kako bi ga uhvatio na djelu. Christopher je na kraju priznao da je bio nevjeran, ali je izrazio ljubav prema Dominique i ponudio joj lozinku svog telefona kao znak povjerenja..

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije