Guljenje tvrdo kuhanih jaja ponekad je naporan i dugotrajan posao, pogotovo kada kuhate za veliku količinu ljudi. Ljuska jaja nikad se ne skine lagano te uvijek ostanu mali komadići ili jednostavno ogulite i dio bjelanjaka pa jaja često izgledaju ružno. No, jedan muškarac podijelio je svoj trik kako jednostavno oguliti tvrdo kuhana jaja.
Za njegov trik potrebni su vam samo jaje, voda i čaša. Sve što trebate napraviti je u čašu natočiti jednu četvrtinu vode te u nju ubaciti jaje. Zatim čašu prekrijte svojom rukom i jako tresite. Vaše jaje će se samostalno oguliti i ljuska će otpasti bez problema.
Cijeli video pogledajte ovdje:
Vaša jaja bit će spremna za konzumaciju, a vi se nećete mučiti s vrućinom i guljenjem. S ovim trikom, veliku količinu jaja ogulit ćete u samo nekoliko trenutaka. Ljudi su bili oduševljeni njegovim trikom i odmah su ga nahvalili. "Kako sam do sad živjela bez ovog trika", upitala se jedna korisnica. "Vau, ovo stvarno radi. Hvala na odličnom triku", glasio je drugi komentar.
Pogledajte hit recept za kruh koji svakome uspije:
nek dodje kod mene ako oguli ijedno svjeze jaje tako ja mu dam 1000 eura a ako ne oguli on meni naravno... glupost