Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
it model

Ova Njemica zna kako se priziva ljeto, tko bi odolio seksi sireni

toni garrn
Foto: Numero/Camilla Akrans
1/3
14.02.2012.
u 08:00

Svi su ludi za morskim motivima! Za 130. izdanje časopisa Numero 19-godišnja Toni Garrn transformirala se u nimfu koju kao da je samo more izbacilo

Da su za morskim motivima poludjeli svi dizajneri, pokazuju mnogobrojne proljetno-ljetne kolekcije inspirirane morem i njegovim dubinama. Stoga ni ne čudi što brojni stilisti kao temu editorijala biraju upravo morski svijet. Tako je modni urednik časopisa Numero za 130. broj Franck Benhamou mladu ljepoticu Toni Garrn zamislio kao morsku sirenu koju je na obalu izbacilo more.

Mokre, zaglađene kose i s minimalno make upa te u čarobnim kreacijama Giorgija Armanija, Diora, Chanela, Elieja Saaba i drugih dizajnera inspiriranima morskim plavetnilom, Toni se pred fotoaparatom Camille Akrans preobrazila u nimfu koja kao da je upravo izašla iz mora.

Devetnaestogodišnja Njemica jedna je od najtraženijih modela, a otkad su je otkrili prije šest godina, krasila je brojne naslovnice te reklamirala brendove poput Chloe, Fendija, Armanija, Hugo Bossa i drugih. Ove je godine s Larom Stone snimila proljetnu kampanju za modnu kuću Calvin Klein, a i zaštitno je lice proljetnog lookbooka za H&M.    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije