Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ove setove obožavamo poklanjati dragim ljudima

Ove setove obožavamo poklanjati dragim ljudima
04.12.2023.
u 13:59

Prosinačko ludilo i službeno je oko nas i moramo priznati da smo jedva čekali i se baš veselimo i kuhanom vinu i druženjima nakon posla i blagdanskim zabavama. A jedan od naših omiljenih rituala uoči Božića je naravno i odabir poklona za naše najdraže pa iako si svake godine nakon povratka s mora obećajemo kako ćemo ove godine pametnije i na vrijeme, opet smo dočekali prosinac i kupnju u posljednji čas.

Ako ste kao i mi, imamo nekoliko odličnih prijedloga. Proizvodi za njegu kože tijela i lica uvijek su dobar odabir, a ako još dolaze u posebnim, blagdanskim setovima, poklanjate ne samo birani proizvod za njegu, nego i dozu glamura i dekadencije.

Hranjivi, mirišljavi ili čak sa sjajnim česticama, losioni i ulja za njegu tijela uvijek su među našim favoritima i savršen su poklon za dragu osobu ili i poklon od vas vama jer zašto ne razmaziti i sebe. Svima nama omiljeni Olival i ovih blagdana je pripremio prekrasne blagdanskih setove za njegu kože tijela i lica, a nama preostaje jedino da među svom tom impresivnom ponudom pokušamo izabrati samo jedan.

Ružin set sadrži Ružino mlijeko za tijelo obogaćeno hranjivim prirodnim uljima koje dubinski njeguje kožu posebno u hladnim zimskim danima te Ružino zlatno ulje koje njeguje kožu tijela, lica i kosu, a sadrži i tri različite vrste shimmera te daje predivan 'golden rose' sjaj. Ljubiteljice suptilnih mirisa, zaljubit će se i u svjež i vrlo moderan miris ruže.

Čarobni set sadrži dva kultna proizvoda – Čarobno zlatno ulje i Čarobno mlijeko za tijelo. Izvrsna kombinacija prirodnih ulja lješnjaka, argana, jojobe, divlje ruže i makadamije u zlatnom ulju čine kožu mekom i svilenkastom, a vrhove kose nahranjenima i zaštićenima. Ovo ulje u trenu se upija u kožu te je ostavlja neodoljivo mekom sa suptilnim zlatnim sjajem koji obožavamo upravo ovih blagdanskih dana.

Čarobno mlijeko za tijelo sadrži sjajnu kombinaciju visokovrijednih prirodnih ulja, koži pruža mirisni hidratantni užitak te će je učiniti glatkom i sjajnom. 

Čarobni zlatni set također sadrži kultne proizvode – Čarobni piling gel za tijelo i Čarobno suho ulje. Piling gel za tijelo blagog je mirisa, ugodne teksture i namijenjen je nježnom i temeljitom čišćenju kože tijela zahvaljujući pilirajućim zrncima usitnjenih koštica marelice čime se potiče obnavljanje kože te budi njezin mladenački tonus i izgled.

Čarobna kombinacija prirodnih ulja u Čarobnom suhom ulju u potpunosti hidratizira kožu i vraća joj nježnost i mekoću, a koža je nakon upotrebe neodoljivo nježna i meka na dodir,. 

Kristalni set će posebno oduševiti ljubiteljice srebrnih nota. Kristalno mlijeko za tijelo kožu dubinski vlaži i hrani, vraća joj prirodnu podatnost, mekoću te je obavija nježnim, decentnim mirisom. Obogaćeno hranjivim prirodnim uljima badema, divlje ruže, makadamije i srebrnim shimmerom. Kristalno suho ulje dubinski njeguje i naglašava prirodnu ljepotu kože tijela, lica te kose. Iznimno se brzo upija i ne masti, a bogata mirisna nota dugo se zadržava na koži.

U jurnjavi za pravim poklonom nikako ne zaboravite da su blagdani i glasan smijeh, puno zagrljaja, puno dragih ljudi i puno uživanja.

Proizvodi su dostupni u svim drogerijama i na web shopu www.olival.hr

Preporučene MPC:

Ružin set = 21,89 €(164,90 kn)

Čarobni set = 21,89 €(164,90 kn)

Čarobni zlatni set= 21,89 €(164,90 kn)

Kristalni set = 21,89 €(164,90 kn)

Facebook: Olival Cosmetics

Instagram: olival_cosmetics

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije