'prosvjetljenje'

Ovo mnogi nisu znali: TikTok korisnica pokazala kako se zapravo koriste posude za sol i papar

TikTok/@cody.93
27.12.2022.
u 16:30

Većina posudica za sol i papar, kaže, na dnu ima male utore i sve što trebate je kružnim pokretima trljati dno jedne o dno druge.

Ako je suditi prema društvenim mrežama, čini se kako mnogi nemaju pojma kako se pravilno koriste soljenka i paprenka, pa je video jedne konobarice s TikToku potpuno oduševio korisnike te platforme. 

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda'

1/5

"Koliko ste imali godina kada ste naučili kako pravilno koristiti soljenku i paprenku?", pita ona u svom kratkom video isječku u kojem pokazuje kako pravilno hranu začiniti s tim tradicionalnim posudicama.

Većina posudica, objašnjava, na dnu ima male utore, a sve što trebate je kružnim pokretima trljati dno jedne posudice o dno druge.

"Tako je jednostavno!", dodaje.

- Vidite ove 'grebene' na dnu staklenki? Ovako ih treba koristiti - kaže i pokazuje kako trlja jednu o drugu, nakon čega izlazi 'prava' količina začina.

@cody.93 How old were you when you learned the proper way to use a salt and pepper shaker? #chef #crazy #learnontiktok #lifehacks #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - Cody

Svoj je način zatim usporedila s načinom na koji posudice koristi većina ljudi pa je soljenku dobro protresla, nakon čega je iz nje ispalo previše soli.

Kratko je videozapis brzo prikupio više od milijun pregleda.

- Opet na TikToku učim nešto što sam trebao svladati još u djetinjstvu - napisao je jedan korisnik.

- Potpuno sam u šoku. To stvarno funkcionira? - čudio se drugi, a treći je dodao: "Više ih nikada neću samo tresti...".

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

Ključne riječi

Komentara 4

AF
afer
20:06 27.12.2022.

Kad će kako se briše guzica?

WC
wolf_cro
19:26 27.12.2022.

Kad će tutorial o pravilnom brisanju pozadine?

CA
cavecanem
20:01 27.12.2022.

Tik tok je digitalni speed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije