Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju svoje razloge

Ovo su poznate 'face' koje svaki dan nose istu stvar...Evo koju...

Angelina Jolie, Brad Pitt
Foto: Reuters
1/9
30.01.2017.
u 08:59

Neki se ne odriču nekih modnih komada nikada, bez obzira na priliku ili stanje na računa.

Prva asocijacija na uspješne i poznate je bankovni račun s pozamašnom svotom na raspolaganju, skupocjeni automobili, puni ormari dizajnerske odjeće koja rijetko kad dođe na red za nošenje dva puta....

No, nije svaka bogata osoba toliko povezana s tom aoscijacijacijom, barem ne u svakom navedenom dijelu. Neki se ne odriču nekih modnih komada nikada, bez obzira na priliku ili stanje na računa.

Upravo to je i jedna od odlika mnogih uspješnih osoba koje su znale prepoznati da je produktivnost i komfor znatno bolji recept za uspjeh. Upravo stoga, umjesto dizajnerskih "instalacija", nose neke sasvim "obične" i udobne stvari. I to svaki dan...

Evo o čemu je riječ...

Steve Jobs

Steve Jobs zaradio je milijarde na iPodu, iPadu i iPhoneu, ali gotovo uvijek smo ga gledali u istoj odjevnoj kombinaciji. Crna poludolčevita, traperice i New Balance tenisice bili su njegov zaštitini modni znak. Pojavljivao se i u svečanim modnim kombinacijama, poput košulje, odijela i leptir mašne na raznim dodjelama nagrada i promocijama, no izvan toga niste se morali pitati kako će Steve Jobs biti odjeven... Preminuo je 05. listopada 2011. godine nakon što je bolovao od raka. 

Mark Zuckerberg

Baš poput Jobsa, i Mark Zuckerberg je "čudo od djeteta iz Silicijske Doline" također je vjeran jednom ugodnom modnom izboru. Ako nije u odijelu s bijelom košuljom i crnom kravatom, ovog milijardera možemo vidjeti svaki dan u sivoj pamučnoj majici koju često kombinira s crnom majicom s kapuljačom. 

Karl Lagerfeld

Ovaj njemački modni dizajner, umjetnik i fotograf kao da ne poznaje godišnja doba. Njegova modna kombinacija gotovo je u svim prilikama uvijek ista, crno odijelo, bijela košulja i crna kravata. Ovu kombinaciju tek povremeno "razbije" izborom kožnih rukavica, narukvice i sl...

 

 

HAPPY NEW YEAR from Karl and Choupette. 🎉 #KARLLAGERFELD

A photo posted by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) on

Simon Cowel

Za njega je moda nešto sasvim jednostavno. Njegovi ormari prepuni su "običnih" t-shirt-a i traperica koje nosi uvijek kada ne nosi odijelo. A i u tim "formalnim" prilikama, Simon je ostao vjeran sebi i svojoj ležernosti pa umjesto košulje bira bijelu majicu. Zašto ne?

Michael Kors

Modni dizajner, planetarno popularan, ipak previše ne eksperimentira s modnim kombinacijama kada je o njemu riječ. Uvijek kada se pakira, u njegovom su kuferu dvije crne jakne, hrpa crnih majica i bijele traperice. To je ono što voli nositi svaki dan..

Angelina Jolie

Na crvenom tepihu nosi najglamuroznije haljine i mami poglede svakom svojom pojavom, ali u svakodnevnom životu nosi uske crne hlače i balerinke, koje kombinira s oversize majicama i vestama. Ne odstupa previše ni od boja pa bira crnu, bijelu, sivu ili modru...

>>Margareta Mađerić i Sabina Glasovac mamile su danas poglede u sabornici! Pogledajte zašto...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije