Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pitamo vas!

PITANJE DANA Biste li vi oprostili partnerov preljub?

Shutterstock
28.06.2024.
u 13:30

Postoji izraz 'Tko jednom prevari, prevarit će i drugi put', vjerujete li vi u to?

Činjenica je da se preljub u vezama događa. Pitanje je samo je li vam to vaš partner ili partnerica priznao ili nije te kada ćete i na koji način doznati istinu, a moguće je i da ste vi među onima koji su počinili preljub. I dok je u vezu i ljubav potrebno uložiti jako puno truda, najteže je suočiti se s činjenicom da nas je voljena osoba prevarila ili priznati da smo mi prevarili nju. 

Infografika ispod prikazuje udio ispitanika koji smatra da je moralno neprihvatljivo da oženjena osoba počini preljub, a Francuzi su jedina država u kojoj više od polovice ispitanika smatra preljub moralno prihvatljivim.

Foto: Marko Picek/PIXSELL

Postoji izraz "Tko jednom prevari, prevarit će i drugi put", no ne vjeruju svi u to. Treba li preljub oprostiti ili ostaviti osobu koja vas je povrijedila? Što biste vi napravili?

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

Komentara 1

JO
jocoudriga
15:02 28.06.2024.

Kao što se ženu ne pita za godine tako se ne pita muškarca ni za što.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije