Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pitamo vas!

PITANJE DANA Što mislite o hotelima koji ne dopuštaju djecu?

Shutterstock
30.06.2024.
u 12:55

Odlična ideja ili diskriminacija djece?

Možda će vam se isprva učiniti pomalo kontroverzno, ali sve više hotela i resorta diljem svijeta nudi child-free aranžmane. Kao što i sam naziv govori, radi se o hotelima u kojima djeci ulaz zabranjen. Radi se o sve prisutnijem trendu koji se možda neće svidjeti nekim mamama i tatama, ali za sve one koji tijekom odmora ne žele slušati urlikanje djece i roditelja koji ih nervozno upozoravaju da se smire, child-free hoteli su sve ono što su oduvijek htjeli.

Često se oko toga vode žestoke rasprave između roditelja koji takvu politiku hotela nazivaju diskriminirajućom i turista koji to potpuno podržavaju, smatrajući da se nikako ne radi o diskriminaciji već privlačenju određene skupine klijenata i stvaranju poslovnog okruženja nalik onom u barovima ili teretanama. 

Stav pobornika takvih hotela jest da nemaju problema s djecom već roditeljima koji su svoju djecu razmazili i naučili ih da im je sve dopušteno što ih pretvara u najobičniju smetnju od koje se jednostavno žele maknuti tijekom odmora. Sada pitamo vas. Što vi mislite o takvim hotelima?

Objavljen popis najljepših plaža na svijetu: Svoje mjesto zauzela je i jedna plaža u Hrvatskoj! 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Seurat
Seurat
13:44 30.06.2024.

Treba postojati i takva ponuda. Nije to zrakoplov pa da nemaš izbora. Imam troje djece i da se želim ići odmoriti izabrala bih hotel "bez djece"

DA
DarthVader
13:46 30.06.2024.

Apsolutno podrzavam takve hotele. Zasto bi ja na odmoru koji skupo placam morao trpjeti derista od neodgovornih roditelja. Austria to vec odavno ima, i samo u takve hotele.

ST
Stjepan
13:46 30.06.2024.

Isto je u crkvi. Dovode dječicu koja se plačeju, i nemaju pojma za kaj su tam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije