Moda

Počeo New York Fashion Week!

fashion week (1)
Arhiva VL
06.09.2012.
u 12:53

Fashion Week otvorio je Joseph Abboud, a održane su i devete po redu nagrade za stil, gdje je Carolina Herrera dobila nagradu dizajnera godine

Jučer je počeo najiščekivaniji modni tjedan na svijetu − New York Fashion Week! Tjedan mode, ljepote i celebrityja otvorio je Joseph Abboud, a inspiraciju za kolekciju potražio je u starom glamuru.
− Kolekcija je modernizirala stari glamur američkog stila − rekao je kreativni direktor Bernardo Rojo.
Održana je i deveta dodjela nagrada za stil, a nagradu dizajnera godine Carolini Herreri dodijelila je Katie Holmes, koja će ove godine na najglamuroznijem fashion-weeku debitirati s kolekcijom Holmes & Yang.
Danas se očekuju revije Richard Chai Love, BCBG Max Azria, Duckie Brown, a u petak See By Chloe, zatim revija omiljenog dizajnera prve dame Jasona Wua. Modne piste nakon njih zauzet će Jen Kao, Rag & Bone, Tommy Hilfiger i Helmut Lang.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije