PROMO

Postanite i vi dio trkačke zajednice u Hrvatskoj

Vipnet
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
06.06.2016.
u 13:37

Vipnetovi zaposlenici sudjelovali na Plitvičkom maratonu

Cestovna trkačka natjecanja sve su češća u Hrvatskoj te u njima sudjeluje sve veći broj građana. Osim što pozitivno utječe na mentalno i fizičko zdravlje pojedinca, rekreativno trčanje privlači sve generacije građana, a među njima i sve veći broj turista koji kroz sudjelovanje u cestovnim trkačkim utrkama imaju priliku posjetiti brojne lokacije diljem Hrvatske. Velik broj Vipovaca rekreativno se bavi trčanjem te su sudjelovali i na ovogodišnjem Plitvičkom maratonu.

Na ovoj jedinstvenoj utrci ove godine je sudjelovalo više od 2000 trkača iz 31 zemlje, s pet kontinenata.

Vipnetova velika trkačka priča počela je prošle godine kada je Vipnet najavio sponzorstvo humanitarne utrke Wings for Life koja se 8. svibnja održala u Zadru. Jedna od postaja globalne utrke Wings for Life World Run treću je godinu zaredom bio i Zadar gdje je ukupno 7000 sudionika trčalo s istim ciljem - skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka. Vipnetovi zaposlenici, njih gotovo 50 sudjelovalo je na utrci u Zadru kao dio Vip running tima. Vipovci su trčali za pravu stvar, iznos startnine koju je uplatio Vip running tim udvostručen je te će biti doniran Zakladi Wings for Life.

Vipnet je do danas postao ponosni partner i sponzor ukupno 13 najpoznatijih utrka po cijeloj Hrvatskoj, među kojima su i iznimno popularne utrke Ferivi, Homo si teć, Istrian Wine Run te nadolazeći Karlovački cener 10. lipnja, koje su sjajna rekreacija ali i prilika za druženje s prijateljima i obitelji.

Na 13 utrka koje podržava Vipnet, do kraja godine će nastupiti preko 29.000 natjecatelja, koji će pretrčati više od 300 kilometara staza diljem Hrvatske.

Cilj je da Vipnet kao sponzor zdrave rekreacije, uz samo trčanje i zdrav život, doprinese sve većoj sportskoj i turističkoj ponudi Hrvatske. Stoga u ovoj inicijativi mogu sudjelovati svi građani tijekom cijele godine.

Vidimo se na Karlovačkom ceneru, u petak, 10. lipnja!

#runwithvip

Želite prijaviti greške?