PROMO

Poziv na bijeg u nepoznato

Renault Scénic Xmod (1)
Foto: Renault
1/12
PR
Autor
PR članak
27.07.2013.
u 08:45

Sportski i elegantan, Scénic Xmod svjedoči o uspješnom spoju „pustolovnog“ stila svojstvenog crossoverima i uglađenog svijeta jednovolumena.

Renault predstavlja Scénic Xmod, uzor u razredu jednovolumena s obilježjima crossovera. Pustolovnih linija i još boljeg ponašanja na cesti, spreman je za bijeg u nepoznato. Renault Scénic i Grand Scénic za ovu su prigodu osvježeni novim prednjim dijelom u novom vizualnom identitetu marke. Zajedničke crte Renaultove porodice dodatno su naglašene.

Sportski i elegantan, Scénic Xmod svjedoči o uspješnom spoju „pustolovnog“ stila svojstvenog crossoverima i uglađenog svijeta jednovolumena. S povišenim razmakom od tla (za 1 cm), Scénic Xmod ima izražajni dizajn koji usvaja stilska obilježja crossovera s posebnim prednjim i stražnjim odbojnikom, zaštitnim pragovima i kromiranim krovnim nosačima (ovisno o izvedbi).

Scénic Xmod prvo je vozilo u svojoj klasi s novim sustavom Extended Grip.

Taj napredni sustav nadzora prianjanja pogonskih kotača razvijen je iz sustava protiv proklizavanja koji vozilu omogućuje pouzdano prianjanje na cesti u teškim uvjetima vožnje (snijeg, blato, pijesak…). Gumbom na središnjoj konzoli vozač može izabrati način rada koji mu odgovara: „cesta“, „meka podloga“ ili „ekspert“.

Sprijeda, Scénic Xmod nudi udoban i prostran ugođaj:

- visina do krova najveća je u kategoriji: 968 mm

- širina u razini laktova i bokova također je najveća u klasi

Svi motori iz palete ENERGY osmišljeni su s jednim ciljem: znatno smanjiti potrošnju goriva i ispuštanje CO2, ali ne na štetu užitka u vožnji. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?