PROMO

Predstavljeni mali kućanski aparati iz SMEG radionice

smeg
Foto: PR FOTO
1/19
PR
Autor
PR članak
29.05.2014.
u 14:19

Tvrtka 2GEMS d.o.o. generalni uvoznik i distributer Smeg kućanskih aparata za Republiku Hrvatsku otvorila je vrata svog izložbenog salona u ulici Antuna Bauera br. 5 u Zagrebu.

Svi vjerni fanovi Smega došli su na svoje jer sad na jednom mjestu možete vidjeti uređaje i dobiti adekvatne informacije i podršku prije i poslije kupnje. Svi fanovi su pozvani i da se pridruže veseloj skupini na njihovim Facebook stranicama SMEG HRVATSKA.

Otvorenju su nazočile i brojena poznata lica, fanovi i vlasnici Smeg kućanskih aparata, te Pavel Frankov prodajni manager Smega za Centralnu i Istočnu Europu. Naglaska tijekom zabave otvorenja je bilo na predstavljanju malih kućanskih aparata iz Smegov radionice koji uskoro kreću u prodaju, te su prisutni imali ekskluzivnu priliku po prvi put ih i vidjeti.

Gosti su uživali u dobrim kapljicama vrhunski šampanjaca Veuve Clicquot iz ponude Miva galerije vina, te slatkim ugrizima biranih delicija iz kuhinja poznatih blogerica koje se kriju iza čarobnog svijeta Just Cake Girl i Unique Hrebina.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?