Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena iz snova

Prekrasna djevojka plijeni pažnju mnogih muškaraca, ali postoji jedan problem - nije stvarna!

Instagram/@emilypellegrini
02.01.2024.
u 14:30

Emily ima 21 godinu i živi u Italiji, a na Instagramu objavljuje detalje iz svakodnevnog života

Emily Pellegrini skupila je više od 135 tisuća pratitelja na Instagramu. Ona je model i viralna senzacija, a njezine objave privukle su pozornost mnogih, piše Daily Star

Redovito objavljuje fotografije na kojima pozira u donjem rublju - ostavljajući svoje opčinjene pratitelje oduševljene svojom ljepotom. No, postoji jedan problem - ona nije stvarna

 

Emily je, naime, proizvod umjetne inteligencije, a čovjek koji ju je stvorio pomoću AI-ja na njenim je objavama zaradio više od 10 tisuća dolara u samo šest tjedana. "Zamolio sam ChatGPT da opiše ženu iz snova prosječnog muškarca. Dobio sam odgovor da je riječ o djevojci sa smeđom kosom i dugim nogama. Napravio sam je prema tom opisu. Htio sam da bude dopadljiva, privlačna i što je moguće stvarnija", ispričao je. 

Primjećuju je i razni bogataši koji nisu niti svjesni da šalju poruke nekome tko ne postoji. Jedan profesionalni nogometaš poslao je poruku Emily na Instagramu, pitajući je: "Kako je moguće da takva ljepotica nema dečka?" Neimenovani nogometaš, koji je navodno velika zvijezda u Njemačkoj, zatim je pitao AI model ima li WhatsApp. 

VEZANI ČLANCI:

"Slučajevi se razlikuju od platforme do platforme. Preko poruka na Instagramu kontaktiraju je nogometaši, milijarderi, MMA borci i tenisači. Oni misle da je stvarna, pozivaju je u Dubai, u skupe restorane", objasnio je njezin neimenovani kreator. 

No, dok se Emily provodi po svijetu i "uživa" u luksuznim hotelima, osoba koja vodi njen profil ne živi glamuroznim životom. "Na početku sam radio 14 do 16 sati dnevno da bih shvatio koji su programi najbolji za njeno lice, tijelo i snimke. Sada radim osam sati dnevno. Ne izlazim često", rekao je.

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije