Klara Cadieux

Prepoznatljivi bukle kostimi u pastelnim tonovima za dnevne i noćne kombinacije

Cadiex  moda
Foto: Goran Matijašec
1/11
13.04.2015.
u 15:58

Kao inspiracija za proljetnu kolekciju poslužile su žene koje znaju što žele i kako ostvariti svoje ciljeve, žene koje se moraju dobro osjećati u odjeći koju nose i žene koje nose odjeću, a ne odjeća njih

Pastelne boje ovog su proljeća pravi hit, a Cadieux kolekcija za proljeće/ljeto 2015. spoj je poslovne estetike, romantičnih haljina i prepoznatljivih bukle kostima u pastelnim tonovima koja oblači žene 0-24 sata.

Dnevne poslovne haljine dužinom evociraju šezdesete godine prošlog stoljeća, dok dizajnom daju jasno do znanja da nadilaze sezonu u kojoj se nalaze.

Maksi i midi haljine u ovoj su kolekciji prisutne u floralnim i geometrijskim printevima na svilenim i pamučnim materijalima. 

Kao inspiracija za proljetnu kolekciju poslužile su žene koje znaju što žele i kako ostvariti svoje ciljeve, žene koje se moraju dobro osjećati u odjeći koju nose i žene koje nose odjeću, a ne odjeća njih.

Jedna od takvih žena je i Vanessa Radman koja je i preuzela glavnu ulogu u kampanji.

- Kao i svaka žena, vrlo često ujutro stojim ispred ormara pokušavajući iskombinirati idealnu odjevnu kombinaciju. Ako je preda mnom miran dan, odlično se osjećam u bijelom ili bež, ako je u pitanju dan pun poslovnih sastanka i obveza–  važno mi je da je riječ o vrhunskim tkaninama i krojevima u kojima se osjećam ugodno, a ako je u pitanju glam event biram tamnije boje i elegantnije linije. Sve moje potrebe za razigranim, poslovnim, elegantnim,  ali i za sofisticiranim, večernjim komadima pronašla sam upravo u novoj Klara Cadieux kolekciji. Iznimno sam počašćena I sretna što sam baš ja odabrana da utjelovim Cadieux ženu, a ponos je još veći jer nosim odjeću hrvatske dizajnerice proizvedene u Hrvatskoj - otkrila je Vanessa.

>>Kruškice, jabučice, pješčani satovi na reviji ALMA Fashion Alme Premerl Zoko

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije