Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve o haljinama

Priručnik za žene koje u ormaru još nemaju haljinu

alma
davor visnjic/pixsell
09.12.2010.
u 17:42

Vunenu haljinu nosite u kombinaciji s podsuknjom jer tako ćete izbjeći podizanje haljine kad hodate

Brojne dame iz domaćeg javnog života svojim su pojavljivanjem na promociji modnog priručnika “Alma savjetuje: Haljine” novinarke i modne savjetnice Alme Premerl Zoko sinoć poručile dvoje: da vole haljine i cijene Almine savjete.

Riječ je o zanimljivoj zbirci knjiga o haljinama koje nosimo cijelog dana, za posebne prigode, na vjenčanjima i važnim trenucima poput krštenja, krizme, vjenčanja. Alma je svojedobno prošla kroz neugodno iskustvo kada su je “modni znalci“ uvjeravali da haljinu može odjenuti samo savršeno i skladno građena žena. Bile su potrebne godine da zaboravi ružno iskustvo i steče zrelost da ponovno odjene haljinu i prizna sebi da je žena koja može nositi haljine.

Stoga Alma savjetuje, potiče i ohrabruje sve one koji što zbog nemara ili neznanja još uvijek u svom ormaru nemaju taj čudesan i raskošan odjevni predmet.

– Vunenu haljinu nosite u kombinaciji s podsuknjom, jer tako ćete izbjeći podizanje haljine kad hodate. Pitate se koliko treba biti duga dnevna haljina? Optimalno je tri prsta od koljena. A dekolte? Kod dnevnih haljina ne smije biti otvoreniji od tri centimetara. Haljine bez naramenica nosite ipak za svečane prigode. Imate li koji kilogram više, haljina neka bude spuštena struka – savjetuje Alma. Četvrta knjiga “Haljina za posebne prigode” upravo je u prodaji na svim kioscima po 24,90 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije