Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša veza

'Pristao sam biti s njom u vezi da se ne naljuti, ali sada se zbog nje ne mogu družiti ni s kim'

Shutterstock
26.07.2019.
u 06:55

Njegovi problemi s djevojkom počeli su s novim poslom, a sada ne zna što napraviti

On ima 29, a ona 25 godina. Upoznali su se prije dvije godine, ali ona je prvo htjela biti samo prijateljica s njim. Nakon što se odselio u drugi grad zbog posla, rekla je da osjeća nešto više prema njemu, ali onda su se pojavili problemi. Za savjet je pitao terapeutkinju Deidre s portala The Sun.

"Želi da svaki vikend dođem kući i ne voli kada se družim s novim kolegama, većinom su to ženske osobe. Posljednji put kad smo se vidjeli pristao sam da budemo u vezi jer me strah da se ne naljuti. Imala je jako loše bivše dečke u prošlosti."

Sve je podredio svojoj novoj djevojci pa je čak otkazao planove za vikend kada je trebao volontirati, što bi mu pomoglo u karijeri, a samo da bi se mogao voziti četiri sata do kuće da bude u petak navečer s njom.

Deidre mu je savjetovala: "Tužno je što je imala loša iskustva u prijašnjim vezama, ali to nije vaša odgovornost i način na koji se sada ponaša i kontrolira vas njezin je izbor. Imate novi život koji vas veseli. Budite dovoljno hrabri i obavite težak razgovor i nastavite sa svojim novim životom."

Pogledajte ljubavne savjete kumica s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ShuPac
ShuPac
08:23 26.07.2019.

tekst koji je zapravo prijevod teksta u kojemu se citira psihoterapeutkinja iz čuvenog vrhunskog novinarskog proizvoda ''The Sun''???? I kad pomisliš da VL ne može niže.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije