ups...

Pronašao novčanik vlasnice restorana i pošteno ga je vratio, a onda ga je dočekao - 'hladan tuš'

shutterstock
10.09.2024.
u 13:30

Žena je izrazila zahvalnost dječaku i njegovoj obitelji, dala mu napojnicu od 50 eura te ih pozvala na večeru u svoj restoran.

‘Umor nas je nadvladao, bila je to pogreška’ - tako se opravdavala vlasnica restorana koja je posljednjih dana u središtu pozornosti zbog incidenta u Riva del Gardi. Sve je započelo kada je 15-godišnji Davide iz Padove, koji je bio na odmoru s roditeljima, pronašao novčanik na klupi. U njemu je bilo najmanje tisuću eura, šest kreditnih kartica i važne vlasničke isprave, piše la Republica

Zahvaljujući pomoći dvoje odraslih i policije, Davide je uspio vratiti novčanik vlasnici - lokalnoj ugostiteljima. Žena je izrazila zahvalnost dječaku i njegovoj obitelji, dala mu napojnicu od 50 eura te ih pozvala na večeru u svoj restoran. No, nakon što su zajedno objedovali, obitelj je uredno dobila račun od 80 eura - s deset posto popusta. 

VEZANI ČLANCI: 

Na upit što se točno dogodilo, ugostiteljica i njezin suprug su rekli: ‘Kada sam upoznala dječaka, prvo sam mu pohvalila odgoj, a odmah zatim mu dala 50 eura iz novčanika kao znak zahvalnosti. Pozvali smo ih u naš restoran i nekoliko dana kasnije su i došli. Istina je, naplatili smo im večeru, iako uz popust, ali to je bila greška. U tom trenutku bili smo preumorni i jednostavno nismo obraćali pažnju pri naplati. Kad ste iscrpljeni, lako možete pogriješiti’

Tvrde kako i dalje žele ugostiti Davida i njegovu obitelj te ih pozivaju, kada opet posjete Rivu, da dođu na večeru - ovaj put uistinu besplatnu. Nije poznato jesu li oni prihvatili ovaj ponovljeni poziv.

Iznenadne uplate s Googlea: Greškom im sjeo novac na račun, nekima je i ostao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije