PROMO

Prvi Maj u wellness hotelu 3*, Nacionalni park Paklenica

 Bluesun hotel Alan (1)
Foto: Bluesun hotel Alan
1/28
PR
Autor
PR članak
25.04.2013.
u 12:35

Upoznajte netaknutu prirodu u mjestu opasanom Velebitom s jedne, te šljunčanim plažama s druge strane.

Za boravak u periodu od 25. travnja do 26. svibnja rezervirajte paket u Bluesun hotelu Alan*** udaljen svega 50 m od plaže, te 15 minuta hoda od Nacionalnog parka Paklenica. Upoznajte netaknutu prirodu u mjestu opasanom Velebitom s jedne, te šljunčanim plažama s druge strane.

Posebna ponuda uključuje: 2 x noćenja u dvokrevetnoj sobi, bogatu buffet ponudu doručka i večere, neograničeno korištenje fitnessa i wellness oaze od 1000 m2 (vanjski i unutrašnji bazeni, hidromasažni whirlpooli sa grijanom vodom, finska sauna, bio sauna, parna kupelj i velebitska sauna; mediteranski vrt; relax soba; tuševi doživljaja za cirkulaciju); ogrtač i papuče u sobi, izbor biljnih čajeva, 1 x masaža iz programa opuštajućih i klasičnih masaža (medicinska, vezivno refleksna ili relax) od 30 minuta,

667 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Wellness & Spa – autohtoni čuvar tradicije Velebitskog okružja
Posebnost wellnessa u Bluesun hotelu Alan*** je u prirodnom okruženju, toplom uređenju ambijenta i tematskoj ponudi. Ugođaj Velebita daje velebitska parna sauna Aroma Grotto svojim izgledom i planinskim mirisima dočarava ljepotu Velebita. Prava poslastica wellnessa je intiman prostor za parove, predviđen za rituale sauniranja u dvoje, kupanja, masiranja te uživanju pogleda na Paklenicu iz sobe s vodenim krevetom.

Nacional park Paklenica, Zrmanja i Velebit Foto Jeep Safari
Radi neposredne blizine nacionalnih parkova, za Vas iz hotela organiziramo fakultativne izlete uz nadoplatu: NP Paklenica, Slapovi Krke, Kornati, Plitvička jezera, Canoe safari rafting, posjete etno-selima, teVelebit Foto Jeep Safari koji uključuje vožnju terenskim vozilima i obilazak lokacija snimanja legendarnih filmova Winnetou. Minimalan broj polaznika: 10.

Winnetou
Zbog svoje atraktivnosti, krajolici NP Paklenice, kanjona Zrmanje i Tulovih greda su odabrani su kao lokacije za snimanje Karl May filmova Winnetou, a koji su u Njemačkoj najgledaniji filmovi u povijesti.

Nasuprot hotela Alan nalazi se Winnetou muzej, zdanje u kojem su spavale filmske ekipe. Besplatno razgledajte muzej, a moći ćete vidjeti spavaonice izvorno uređene spavaonice, kolekciju starih fotografija sa filmskih setovea, te mnoštvo filmskih rekvizita iz Jadran filma.

Velebitska klimatoterapija - jeste li znali ?
Specifične klimatske osobine podneblja u Starigrad-Paklenici pomažu vegetativnim smetnjama, poput alergija, a program velebitske aromaterapije u wellnessu djeluje protuupalno, smanjuje umor, te potiče bolju koncentraciju. Koriste se specijalne mješavine ulja s velebitskog podneblja, poput gospine trave, nevena i majčine dušice. Program se nudi u obliku kupke, pilinga ili sveobuhvatnog rituala koji uključuje kupku, piling i masažu.

Rezervirajte svoj termin već danas na www.bluesunhotels.com, reservations@bluesunhotels.com; 01/ 3844 288.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?