tjedni horoskop

Rakovima će ljubavni život biti ispunjen, a Vagama prepun strasti

shutterstock
29.07.2024.
u 06:00

Vaš ljubavni život će biti ispunjen, a vi ćete postajati sve smireniji.

OVAN

LJUBAV: Ovaj tjedan pruža prilike za obogaćivanje privatnog života. Moguće su pozivnice za zabave i društvena okupljanja, koje ćete rado prihvatiti. To može dovesti do novih poznanstava, dok će veze također biti poboljšane.

KARIJERA: Iako će vaši nadredeni pokazivati naklonost prema vama, bit će teško uskladiti stavove zbog želje obje strane za dominacijom. Shvatite svoje mjesto i prilagodite se hijerarhiji.

ZDRAVLJE & SAVJET: Razmislite o uključivanju borbenih sportova u svoju rutinu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

BIK

LJUBAV: Ljubav će biti bliža nego što se čini, ali trenutno možda nije očita. Budite strpljivi i uporni. Ako ste u vezi, izbjegavajte forsiranje izražavanja emocija i radije pričekajte da se situacija razvije prirodno.

KARIJERA: Možda ćete se suočiti s izazovima koji zahtijevaju da se prilagodite ili pustite određene stvari. Prihvatite izazove i nemojte forsirati situacije. Usporite i budite strpljivi.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne zaboravite na relaksaciju i opuštanje.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

BLIZANAC

LJUBAV: Iako možda nećete osjećati potpuno ispunjenje u ljubavi, vaš pozitivan stav donijet će vam određene prednosti. Partner će razumjeti vašu privremenu nezainteresiranost. Budite strpljivi i taktični.

KARIJERA: Riješite sumnje koje se javljaju kad stvari ne idu glatko. Nemojte sebi stvarati dodatne prepreke. Informacije koje vam trebaju uskoro će stići, što će vam omogućiti kvalitetniji rad.

ZDRAVLJE & SAVJET: Osigurajte si dovoljno sna i odmora.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

RAK

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti ispunjen, a vi ćete postajati sve smireniji. Strasti će se smiriti, ali zadovoljstvo će ostati. Činit će vam se da ulazite u stabilniju fazu veze. Samci će imati uspjeha u zavođenju.

KARIJERA: Pustite drugima da se izraze i da vas vode ako je potrebno. Ne možete sve raditi sami, pa budite strpljivi i vjerujte da će se sve posložiti s vremenom.

ZDRAVLJE & SAVJET: Posvetite se svojim hobijima.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

LAV

LJUBAV: Vaš ljubavni život će zasjati, s novim prilikama koje će se otvoriti. Dotjerajte se i izađite među ljude, ali nemojte pretjerivati s vlastitim prezentacijama.

KARIJERA: Riješit ćete veće poslovne dileme i smjelije krenuti naprijed. Postupno ćete graditi nove projekte i uvjete rada. Vaša svjetlost će nadahnuti mnoge oko vas. Trebat će vam povjerenje.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne sumnjajte u sebe.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Ove dane ćete se osjećati kao riba u vodi kada je ljubav u pitanju. Otvorenost s obje strane omogućit će brzu akciju, no možda će biti potrebno usporiti radi partnera.

KARIJERA: Vaši daleki ciljevi bit će vidljiviji, iako će suradnici možda biti kratkovidni. Počet ćete primati važne informacije koje će vam pomoći da usmjerite svoj posao na pravi put.

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite autentični i ostanite svoji.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

VAGA

LJUBAV: Strasti će rasti, a vi ćete postati zavodljiviji. Vaš partner će cijeniti vašu intenzivnost. Povećat će se potreba za sigurnošću u ljubavi, što može izazvati unutarnje konflikte. Idite polako.

KARIJERA: Vaše znanje će postati sve više cijenjeno. Budite svjesni svoje stručnosti i prezentirajte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas više ljudi tražiti za savjet ili ponudi specijalizirani posao.

ZDRAVLJE & SAVJET: Razgibajte vratnu kralježnicu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Ako ste sami, težnja za zabavom i slobodom će biti jaka. Važno je da odmah jasno izrazite svoje namjere kako biste oboje bili zadovoljni.

KARIJERA: Možda ćete obnoviti poslovne kontakte s ljudima iz drugih dijelova svijeta, što će proširiti vaše horizonte i donijeti korist. Iako izgleda daleko, bit će korisno.

ZDRAVLJE & SAVJET: Redovito provjeravajte mailove.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Možda nećete lako pronaći stabilnost, pa se posvetite introspekciji. Za neke će samoća biti pravo rješenje, jer će intuicija sugerirati da trenutak nije povoljan za ljubav.

KARIJERA: Iako ćete uložiti mnogo energije, vaša će funkcionalnost biti dobra. Mnogi će brusiti svoje vještine i otkrivati detalje svoje profesije, što će vam pomoći u napredovanju i suradnji s drugima.

ZDRAVLJE & SAVJET: Ne preskočite ništa u svojoj rutini.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

JARAC

LJUBAV: Nejasnoće u privatnom životu će se možda nastaviti. Najbolje će se osjećati oni bez obveza prema drugima. Ipak, biti sam može biti izazov. Ostanite smireni i ne očekujte previše.

KARIJERA: Imat ćete mnogo zanimljivih zadataka. Kreativni rad će biti nagrađen, a suradnja s mladim kolegama će biti istaknuta. Radit ćete na poboljšanju uvjeta rada i suradnji.

ZDRAVLJE & SAVJET: I dok ste aktivni, ne zaboravite na odmor.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Opušteniji pristup će vam omogućiti bolje uživanje u ljubavi. Vaša voljena osoba će rado razgovarati s vama, što će vas zbližiti. Oni koji su sami će lako nalaziti društvo, možda kroz neobavezne susrete.

KARIJERA: Izazovi će vam se činiti kao pritisak, ali su to prilike za poboljšanje poslovnih rezultata. Pripazite na male borbe u kojima trebate biti odlučni. Drugi vam ne mogu pomoći.

ZDRAVLJE & SAVJET: Pokušajte se opustiti uz umjetničke sadržaje.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

RIBE

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život će postati jednostavniji, što će vam odgovarati. Već ste umorni od izlazaka, pa će mirnost biti osvježavajuća. Vaš partner će dijeliti isto osjećanje, što će održati sklad.

KARIJERA: Vaš trud će biti prepoznat, a vi ćete biti cijenjeni. Ponekad ćete osjećati da ste previše istaknuti. Skromnost i stidljivost će vas činiti uzorom u ovim vremenima. Radit ćete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE & SAVJET: Razmislite o izletima s prijateljima.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

NAJSRETNIJI ZNAKOVI OVAJ TJEDAN: Lav, Ovan, Djevica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije