Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspad braka

Razvode se Sanja Duggan i Frane Barbieri

sanja duggan
Grgo Jelavić/24 sata
02.02.2010.
u 08:36

Sanja je Franu Barbierija navodno zamolila da izađe iz njihova zagrebačkog stana te je zbog toga njezin, za sada još uvijek aktualni suprug, u posljednje vrijeme često viđen gost hotela Esplanade u Zagrebu.

Nakon deset godina veze i tri godine braka u kojem su dobili dvogodišnjeg dječaka Lennona Benneta, jedna od najbogatijih Hrvatica Sanja Duggan i Frane Barbieri poći će svatko na svoju stranu. Kako prenosi magazin Extra, 37-godišnjakinja zbog toga nije žalila već je čak i prije te odluke poljubila drugoga - građevinskog poduzetnika Igora Maksimilijanovića kojeg se donedavno povezivalo s voditeljicom Milom Horvat.

Sanja i Igor u strastvenom su zagrljaju viđeni prošle subote u Posh baru, njezine prijateljice Snježane Mehun, gdje su javno izmjenjivali nježnosti. Iako je preljub gospođe Duggan okarakteriziran kao krivac za raspad njihova braka, prava istina navodno je posve drugačija. Prema navodima napisanim u medijima Frane Barbieri čini se, već godinama luta po tuđim vrtovima, pa je dvije godine bio s Anteom Kodžoman. Vezu s manekenkom Sanja je navodno ignorirala jer nije željela ostati sama, no kad joj je voda došla do grla, suprugu je odlučila vratiti milo za drago.

Franu Barbierija je navodno zamolila da izađe iz njihova zagrebačkog stana te je zbog toga njezin, za sada još uvijek aktualni suprug, u posljednje vrijeme često viđen gost hotela Esplanade u Zagrebu. Te mu je filmskom frazom "Frankly, my dear, I don´t give a damn", preko Facebook statusa poručila koliko je ne zanimaju njegovi osjećaji. Frane joj je na toj društvenoj stranici uzvratio izbrisavši u potpunosti status o ljubavnoj vezi.

Komentara 5

Avatar dinameze
dinameze
09:16 02.02.2010.

kak bi rekao pervan hvala vam što ste nam to javili ne znam kako bih izdržao veljaču da nisam čuo ovu vijest jedino me čudi zašto to niste stavili na naslovnicu.

OB
-obrisani-
09:07 02.02.2010.

Super tema za kmetove! ! !

OB
-obrisani-
10:57 02.02.2010.

Turbo važna vijest za cijelu Prištinu ! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije