RECEPT DANA Što ćete sutra peći? Donosimo recept za sočna rebarca i ukusne mazalice
Za srednje pečen odrezak idealna temperatura u sredini je oko 58 stupnjeva.
Komentari 4
Meso na slikama je prepečeno do razine kancerogenosti.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
PitanjeŠto ćete sutra peći? a ne pitate imaju li ljudi što za ispeći