RECEPT DANA Tradicionalni recept za domaće mlince: Evo kako ih napraviti kao od bake!
Želite li mlince učiniti bogatijima, možete ih lagano prepržiti na tavi s malo maslaca ili masnoće od pečenja. Bit će sočniji i još ukusniji!
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Dobar recept. Mlinci bez jaja se raspadnu i nisu za pod zub.