biserni puder

Šampon sa 'suncem u bočici za kosu' s mirisom šećerne vate

aussie
Foto: PR FOTO
1/2
02.06.2015.
u 14:23

Biserni puder i australski ginseng su zajedničkim snagama omogućili da kosa prekrasno zasja te pri tome miriši po šećernoj vati.

Aussie tim snažno vjeruje da je važno uvijek imati malo sunca u životu, čak i kad vremenski uvjeti imaju neki drugi, tmurni plan.

Novi Aussie Miracle Shine je proizvod te ideje i donosi dozu sunčevog sjaja u bočici. 

Odličan je osjećaj kad tvoja sjajna kruna u potpunosti zrači savršenstvom, a posebice je užitak znati kako svi oko tebe posežu za svojim sunčanim naočalama da bi oči zaštitili od blještećeg sjaja (a možda da i sakriju svoju ljubomoru).

Naravno, potrebno je spomenuti da postoje i neke skriveni aduti koje je Aussie izvukao iz rukava kako bi stvorio ovu sjajnu formu.

Najjači od njih su svakako biserni puder i australski ginseng koji su zajedničkim snagama omogućili da kosa prekrasno zasja te pri tome miriši po šećernoj vati.

>>Čudesni sprejevi Aussie Miracle Recharge kosu će osvježiti u trenu i vratiti joj savršen sjaj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije