Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLED JOJ JE BIO PRIORITET

Sat vremena prije poroda se našminkala i napravila si frizuru: 'Tako mi je bilo lakše rađati'

Tik Tok
03.08.2022.
u 09:30

U videu kojega je objavila, prikazana je s glamuroznom šminkom, s kakvom se mnoge žene ne bi zamarale ni prije izlaska u noćni klub

I dok većina žena za vrijeme bolova uslijed poroda uopće ne misli o svom izgledu, jedna je Tik Tok korisnica otkrila da je njoj izgled i tada bio prioritet; pa si je odlučila napraviti savršen makeup i frizuru.

Kako piše Mirror, Jen de Oliveira je na svom računu @jendeolive objavila video u kojem se sat vremena prije odlaska u bolnicu sređuje frizuru i šminka se, te kaže kako se "tako osjeća bolje", što je podijelila sa svojih 298 tisuća pratitelja.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

U videu se tako pokazala s make upom koji mnoge žene ne bi nanosile ni prije izlaska u noćni klub; a tiktokerica je pokazala i kako a usne nanosi sjajilo i dovršava stavljanje sjenila za oči, dok joj je kosa stilizirana u lepršave, lijepe kovrče.

- Znam da će me neke žene shvatiti, a neke jednostavno neće, to je tako. Osjećam se bolje ovakva, a mislim da će mi na taj način i sve drugo odmah biti lakše - napisala je u opisu videa. 

 

@jendeolive Makes me feel better to be “put together” Anyone else feel this way? #girlsthatgetit #glamgirl #havingababy ♬ original sound - Makenzie Rencher

Video je prikupio 145 tisuća pregleda i mješovite reakcije korisnica pa su s neke žene složile da kad budu rađale žele izgledati najbolje što mogu, a nekima je to zvučalo bespotrebno i pretjerano.

- Ja sam isto prije odlaska na carski rez stavila puni make up, kao za bilo koju drugu prigodu. Samo radi ono što te čini sretnom - napisala joj je jedna korisnica.

- Nema šanse. Ja sam bila bez šminke i izgledala sam kao su me provukli kroz živicu unatrag - našalila se druga korisnica. 

- Samo ne razumijem kako, ja nisam imala snage niti počešljati kosu. No, mislim da ni nema potrebe za tim - dodala je treća.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom' 

Ključne riječi

Komentara 1

BI
Biouskoli91
10:11 03.08.2022.

Je'l tweetala usred poroda i slala selfije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije