Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Saznala je da dečko s kojim je u vezi ima curu: 'Njen brat je to znao, ali to nije najgori dio'

TikTok
09.06.2024.
u 14:00

Dva dana kasnije, nakon njihovog prekida, njezin bivši oglasio se na društvenim mrežama, a ona je ostala šokirana kad je vidjela da ga je druga žena nazvala svojim "mužem"

Jedna žena otkrila je da je dečko s kojim je ona bila u vezi tijekom cijele veze imao drugu djevojku, a brat od te djevojke je znao za to. Laura (@bipolarb1tch3000) je podijelila svoju 'horor priču' u viralnom TikToku. Objasnila je da joj je prije nekoliko mjeseci prišao jedan muškarac te su se počeli viđati.

Veza je ubrzo postala intenzivna, a njih dvoje su obećali da će se vjenčati i imati djecu. Dodala je da je čak upoznao i njezinu obitelj te je njihovu vezu nazvao "filmskom ljubavlju". Jedina mana bila je to što je bio previše zauzet za nju, pa je Laura prekinula vezu i rekla mu da se vrati nakon što mu ona postane prioritet, piše The Sun. 

VEZANI ČLANCI:

Dva dana kasnije, nakon njihovog prekida, njezin bivši oglasio se na društvenim mrežama, a ona je ostala šokirana kad je vidjela da ga je druga žena nazvala svojim "mužem". Nakon malo kopanja, Laura je otkrila da je ista djevojka s bivšim bila u vezi tri godine. Brzo je shvatila da su aktivnosti koje bi spominjao bili spojevi na koje je išao sa svojom djevojkom. 

Što je još gore, Laura je shvatila da je najbolji prijatelj njezina bivšeg zapravo brat njegove djevojke. "Dakle, tvoj brat je znao da je tvoj muškarac bio s drugom djevojkom? Ta putovanja na koja je išao s prijateljima, oni su znali za mene i ona je bila na putu", rekla je.

@bipolarb1tch3000 #stitch with @Janet ♬ original sound - 🫶🏻

Laura je pokušala dobiti odgovore od svog bivšeg, te mu je slala hrpu poruka na telefon. Unatoč njezinim pokušajima da stupi u kontakt s djevojkom kako bi je također obavijestila o njegovoj prevari, djevojka joj nikada nije uzvratila poruku. Napokon joj je bivši odgovorio da su on i njegova djevojka bili u otvorenoj vezi. "Znala je za mene cijelo vrijeme. Svi njegovi prijatelji, svi, znali su cijelo vrijeme i svi su to tajili od mene", rekla je.

Što je još gore, njezin se bivši odbio naći kako bi joj vratio stvari. "Znate koga je natjerao da to učini? Svoju djevojku", rekla je. Ljudi su bili zaprepašteni, a mnogi su gledatelji bili doista zbunjeni ozbiljnošću njegove izdaje.

"Samo je postajalo sve gore", komentirao je jedan korisnik. "Ne bi bilo dovoljno terapije na svijetu za mene nakon ovog", napisala je još jedna korisnica. 

'Ostala sam trudna s drugim muškarcem tijekom putovanja s prijateljicom, suprug ništa ne zna'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije