Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'baš u inat!'

"Sestra me htjela natjerati da za njenu svadbu stavim ekstenzije, pa sam napravila 'pixie bob'!"

shutterstock
06.09.2022.
u 07:00

Još jednom sam joj rekla da neću staviti ekstenzije, a ona mi je odgovorila da to 'nije podložno raspravi' i da ih stavim ili joj neću biti djeveruša; te da izaberem frizera ili će mi ga ona naći , ispričala je.

Cijeli život nosim kratku kosu jer mislim da mi najbolje stoji, obično duljine do brade, no kad mi je sestra rekla da bih za njenu svadbu trebala staviti ekstenzije, namjerno sam se ošišala skroz kratko i napravila popularnu pixie frizuru, podijelila je na Redditu žena koju je sestra nedavno tražila da joj na vjenčanju bude jedna od djeveruša.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Rekla joj je, priča, da ne želi stavljati ekstenzije jer joj se ne sviđa kako izgleda s dugom kosom, kao i jer ne želi na njih trošiti novac da bi ih nosila jedan dan. A iako je mislila da je to kraj rasprave, nekoliko tjedana kasnije ju je sestra nazvala da provjeri je li rezervirala termin za frizera.

- Još jednom sam joj rekla da neću staviti ekstenzije, no ona mi je odgovorila da to 'nije podložno raspravi' i da ih stavim ili ni neću biti djeveruša; te da izaberem frizera ili će mi ga ona naći - ispričala je.

Nakon što je, kaže, nevoljko pronašla frizerku koja radi ekstenzije, sestri je poslala njenu Instagram stranicu da može vidjeti kako radi i reći sviđa li joj se.

- Njen joj se rad svidio pa je rekla da bi htjela da nju angažiram, što sam i napravila: ali da mi još više skrati kosu i napravi pixie frizuru! - ispričala je.

Nakon toga je, kaže, sestri poslala filmić svog novog izgleda poslala sestri, a ona je odmah nazvala mamu da joj se požali.

- I svejedno me još uvijek pokušava natjerati da stavim ekstenzije, nevjerojatna je! - zaključila je sestra i djeveruša.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije