Kampanja

Sestra Penelope Cruz novo je lice seksi brenda Agent Provocateura

monica cruz
Foto: Agent Provocateur
1/5
10.08.2012.
u 00:01

Kampanja je snimana u zloglasnom zatvoru u Londonu, a tajanstvena Monica pred čarobnom kamerom transformirala se u vamp-zavodnicu

U moru jesensko-zimskih kampanja svakako se istaknuo Agent Provocateur na sebi svojstven, provokativan način te ni ovaj put nije zakazao svojim vizualima. A glavna uloga pripala seksepilnoj brineti Monici, mlađoj sestri Penelope Cruz. Profesionalna plesačica i glumica tako je "naslijedila" brojne zvijezde poput Kate Moss, Rosie Huntington-Whitley i Helena Christensen koje su predstavljale ovaj brend.

Budući da je kampanja pod nazivom "Wilhelmina: Show Your True Self" inspirirana viktorijanskim Londonom, mjesto radnje smješteno je u zloglasnom zatvoru u Clerkenwellu koji opsjedaju duhovi. A tajanstvena Monica spontano se pretvara u vamp-zavodnicu te flertuje pred čarobnom kamerom izvijajući se na lancu i otkrivajući svoje pravo lice.

Kreativna direktorica Agent Provocateura Sarah Shotton rekla je da su vizuali kampanje te promotivni video, za koji je zaslužan Tim Pope (The Cure, David Bowie, Iggy Pope, Paul Weller) "glamurozni, mračni i tajanstveni":
– Htjela sam da kampanja bude u stilu romantične gotike, tako da je sve prilično mračno, ali svejedno lijepo. Snimali smo u gotičkom podzemnom prostoru, koji je Monica oživjela fantastičnom izvedbom. Ona je zaista idealno utjelovljenje našeg brenda, iznimno seksi i senzualna. Nikad nisam vidjela ženu koja tako pleše.

Komentara 1

NJ
Noćni jahač
06:01 10.08.2012.

Nije baš za ženidbu, ali bih jedan "na brzaka."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije