kulinarski orgazam

Što je to bolje od seksa? Čak 74 posto žena radije bi radile ovo!

seksi žena
Foto: Shutterstock
13.05.2014.
u 10:55

Seksu ne možemo pobjeći, no čini se da je ipak – precijenjen

Od seksa se ne može pobjeći, bilo da vrišti iz reklama ili se o njemu diskutira po pitanju obrazovanja najmlađih.

No, je li možda običnom puku seka preko glave i je li valjanje pod plahtama precijenjeno?

Tako se barem da iščitati iz istraživanja koje je tijekom ožujka provedeno u Francuskoj za tamošnje izdanje magazina Grazia. 

Čak 74 posto žena kazalo je da bi umjesto seksa s voljenom osobom radije uživale u vrhunskom zalogaju.

– Što se tiče kemijskih reakcija u mozgu, one su jednake i kad jedemo finu hranu i uživamo u njoj i kad postižemo vrhunac u vođenju ljubavi – kazao je seksolog Gérard Leleu.

Što se tiče gurmanskih namirnica koje su bolje od seksa, na listi su se našle redom čokolada, sir, gusja jetra, kamenice te jagode. Neraskidiva veza između Francuza i hrane tako je i znanstveno dokazana, a sudeći prema nizu istraživanja provedenih diljem svijeta,  hranu će i u drugim dijelovima svijeta staviti ispred seksa.

Istraživanje provedeno 2012. godine za Today.com pokazalo je da 1 od 3 ispitanika koji nisu u vezi prednost u borbi hrane i seksa daju ipak – hrani.

Osim hrane, u digitalnom nam je vremenu teško pa gotovo i nemoguće zamisliti živote bez naših pametnih telefona. Ne čude stoga rezultat istraživanja Harris Interactive prema kojem su odrasle osobe u SAD-u rangirale svoj pametni telefon bolje od seksa. U prijevodu, bez seksa bismo mogli živjeti, ali bez mobitela – nikako.

I dobar san mnogima je važniji od seksa. Gotovo  80 posto ispitanica koje su sudjelovale u istraživanju Better Sleep Council izjavilo je da bi se radije dobro naspavale nego vodile ljubav.

>>Nije vam do seksa ujutro? Evo zašto biste se trebali predomisliti

>>Znate li koje su tajne seksualno zadovoljnih žena? Otkrivamo ih

Biste li se vi odrekli seksa? Zbog čega? Javite nam se u komentarima.

Komentara 5

PR
Presto
13:15 13.05.2014.

Priroda se brine da kako čovjek stari ima sve manju želju za seksom. Iza 45. muškarcima opada nivo testosterona 1% godišnje a libido slabi. Istovremeno je sve teže postići erekciju jer se arterije sužavaju a vene proširuju, a učestali su i problemi s prostatom. O izgledu kojeg nosi starost ne treba trošiti riječi. Najpoznatiji američki seksolog/psiholog je fino opisao po dekadama kakva erekcija je u određenim desetljećima i što treba očekivati. To je sve normalno jer priroda NE želi da netko postane otac s 70 pa onda djete ostane siroče za par godina. Tako da ja ne razumijem sredovječne muškarce i starce koji balave za mladim curama. Ja to doista ne shvaćam! Osim toga oko 10% muških je aseksualno, tako da je meni opsjednustost seksom nakaradna i agresivna, naravno da je precijenjen. Ali, to je postalo pitanje prestiža za budale, s koliko je cura spavao, moš mislit važnog podatka.

BA
balance
19:23 13.05.2014.

Auuu dobre fotke! kome je do dobre hrane! Svega mi preskocio bih dorucak, rucak...

DU
Deleted user
22:01 13.05.2014.

Presto ako opada 1% godišnje imat će je još 50% za 70 godina. Probleme koje navodiš nisu jednaki za sve. Što sam stariji sve su mi draže mlade cure. Erekcija ima najviše veze sa ženom koja stari i više tii nije privlačna kao prije. I naravno debljina ,diabetes itd. ali za to su ljudi sami krivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije