kad TELE2 kuha

Što kažete na 3GB prometa i 1000 minuta prema svim mrežama za 35 kuna mjesečno?

Tele 2
Foto: Mario Poje
1/2
13.02.2014.
u 14:58

Bukvalno smo slušali korisnike koju su nam govorili "želimo više prometa" jer je život bez smartphonea postao je nezamisliv, a najgora noćna mora je nemogućnost pristupa internetu baš onda kad vam najviše treba!

Što se sve može sa 35 kuna? Kupiti kino-ulaznicu, pojesti dobar ručak, ili jednostavno odabrati promotivnu Smart Tele2 tarifu i mjesec dana bezbrižno surfati.

Nova Smart tarifa za bonaše može se aktivirati već danas, a promotivna ponuda traje do 31. ožujka.

Što donosi?

- Ovo je trenutačno najbolja tarifa na tržištu. Bukvalno smo slušali korisnike koju su nam govorili "želimo više prometa" jer je život bez smartphonea postao je nezamisliv, a najgora noćna mora je nemogućnost pristupa internetu baš onda kad vam najviše treba! Kako se Tele2 korisnici ne bi brinuli, dodatno smo pojačali tarifu za bonaše Smart s još više internet prometa, a s uključenih 1.000 minuta svi naši korisnici imaju slobodu razgovora prema svim mrežama bez razmišljanja tko je od prijatelja na kojoj mreži, pojasnila je Ana Zrno voditeljica odjela razvoja za privatne korisnike.

Aktiviranje je vrlo jednostavno, treba samo poslati poruku SMARTPROMO na broj 888. Tarifu možete uključiti već danas, a jednom kad je aktivirate traje zauvijek.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Postojeći korisnici mogu je već sad aktivirati, no tada će im se stornirati svi prijašnji iznosi, pa je bolje pričekati kraj mjeseca. Novi korisnici mogu to učiniti slanjem sms-a ili na na prodajnim mjestima Tele2.

Sitna slova?

Tarifa je uključuje sms poruke čija je cijena 0,35 kuna a naplaćuje se i uspostava poziva i to 0,29 kuna po pozivu. To se može riješiti s nadoplatom bona od 50 kuna (ili više). U tijeku je i akcija u kojoj Tele2 prvu nadoplatu u mjesecu nagrađuje sa sto posto bonus bodova i to sljedećih šest mjeseci. Bonus kune ostvaruju se slanjem poruke BONUS na broj 884.

A za ljubitelje sms-ova tu su i paketi s porukama. 500 poruka stajat će vas deset kuna.

>>Ovo je 10 najčešćih pogrešaka koje ljudi rade sa smartphoneima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije