TOTALNA ROMANTIKA

Stručnjakinja za upoznavanje parova: 'U ovom europskom gradu doživjet ćete najbolji seks!'

shutterstock
04.09.2024.
u 19:24

'Romantika, to je potrebno našoj kulturi upoznavanja partnera. Boca šampanjca, sir i kruh te gledanje zalaska sunca na rijeci', smatra Olga

Svatko seks doživljava na svoj način i ima različite okidače za akciju te preferencije u spavaćoj sobi. Ali, ako ste još uvijek mladi, slobodni i samci, postoji jedno mjesto na koje biste trebali otići ako želite doživjeti najbolji seks u svom životu. Tako barem tvrdi Olga, 36-godišnja izvršna direktorica u aplikaciji za spajanje parova Pure, piše Daily Star.

Olga kaže kako prije spomenutog posla nije koristila aplikacije za upoznavanje, a možda je upravo zato donijela 'svježu perspektivu' u svijet digitalne ljubavi. Njezina misija bila je dizajnirati aplikaciju koju bi i sama rado koristila, prilagođenu ženama da mogu birati potencijalne partnere, umjesto da čekaju da budu izabrane.

VEZANI ČLANCI:

Aplikacija kombinira seksualnu pozitivnost i poštovanje u komunikaciji, što je odličan način da se filtriraju korisnici s tradicionalnim i patrijarhalnim stavovima. Olga kaže kako se upoznavanje potencijalnih partnera razlikuje kada ste u pokretu. Kao netko tko puno putuje, naučila je sve prednosti i mane upoznavanja širom svijeta. Prema njezinim riječima, postoji jedno mjesto o kojem biste trebali razmisliti ako tražite dobar seks, grad poznat po tome što je posebno strastven i otvoren kada je riječ o erotskim iskustvima.

'U Parizu je sve u seksu. Da biste ušli na seks zabavu u Parizu, morate se prijaviti na popis gostiju, a oni pregledavaju vaše profile na društvenim mrežama kako bi vas pustili unutra. Pariz je definitivno grad ljubavi. Parižani su pravi romantičari, učinit će da se osjećate kao da su se zaljubili u vas, čak i ako je to samo za jednu noć. Sviđa mi se kad se muškarci ne boje prići ženama', ispričala je Olga.

GALERIJA: Izbjegavajte ih: Ove seks poze žene najviše mrze

1/7

Dodala je kako su Parižani vrlo samopouzdani, znaju uživati u životu, opušteni su, a istovremeno znaju kako pružiti užitak. 'Mislim da je jako važno osjećati da seks nije nešto o čemu se bojite razgovarati, a upravo to osjećam u Parizu. Ljudi su vrlo otvorenog uma', kaže Olga.

Mlada žena tvrdi da se u društvu mnogi još uvijek stide govoriti o svojim željama u spavaćoj sobi pa ona i svoju aplikaciju nastoji urediti kao zonu bez osuda i sigurno mjesto za istraživanje seksualnosti. Olga vjeruje da pritom o intimnosti puno možemo naučiti upravo od Francuza jer su opušteni i otvoreni prema željama i užitku. 'Romantika, to je potrebno našoj kulturi upoznavanja partnera. Boca šampanjca, sir i kruh te gledanje zalaska sunca na rijeci Seini. Tako bi trebao izgledati prvi spoj', kaže Olga.

Dodaje i kako ima osjećaj da u francuskoj kulturi ne postoji ljubomora. 'Ljubomora je izravan put do uništenja odnosa, ali mislim da ona nestaje sa samopouzdanjem i razumijevanjem da seks može biti samo seks' , kaže Olga. Pozitivan stav prema seksu ona pokušava promovirati i putem svoje aplikacije koja potiče ljude da istražuju svoju seksualnost, dajući prioritet pristanku i otvorenoj komunikaciji o preferencijama i granicama.

"Samo želim biti kućanica i usrećiti svoga muža, puštam mu čak i da spava s drugima"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije