Stvarno djeluje

Super trik koji će spriječiti da avokado posmeđi jednom kad ga razrežete

Shuttershock
29.03.2021.
u 13:30

Treba vam samo par kapi maslinovog ulja.

Ako ste ga prerezali i ostavili polovicu u hladnjaku, avokado brzo truli i poprimi smeđu boju, pa ga morate baciti. Kako biste spriječili bacanje hrane i uzaludnu kupovinu, isprobajte jedan trik s kojim će dulje ostati svjež.

Pogledajte video:

@mamainthekitchen

Prevent your avocados from browning #avocadohack #hacks #kitchenhack #lifehack #hack #foodhack #cookinghack #todayyearsold #foodie

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Kako prenosi Mirror, Tiktokerica Mama In The Kitchen otkrila je da polovicu avokada samo trebate lagano premazati maslinovim uljem - tako ćete spriječiti oksidaciju i avokado neće posmeđiti.

Drugi korisnici su otkrili da istu proceduru naprave sa sokom limuna ili limete i da također djeluje. 

Želite unositi više vlakna u organizam? Pojačajte ove namirnice:

1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije